Як одружувались і розлучались хмельничани цього року (ІНФОГРАФІКА)

Як одружувались і розлучались хмельничани цього року (ІНФОГРАФІКА)
  • Найбільше шлюбів в місті зареєстрували у вересні. 

  • Дізнавайтесь, скільки закоханих створили сім’ї, а скільки пар розлучились. Переглядайте інфографіку.

Справжній весільний бум спостерігався в Україні в перший рік повномасштабної війни. Зареєстрували велику частину шлюбів з військовими. 

За минулий рік хмельничани теж активно створювали сім’ї. А яким був цей рік? Розповідаємо, скільки пар одружились і розлучились в 2023. 

Коли було найбільше і найменше шлюбів у Хмельницькому?

Загалом з початку 2023 року в Хмельницькому одружилась 2451 пара закоханих. Про це журналістам vsim.ua розповіла начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Хмельницькому Марина Зубова. За власними спостереженнями вона додає, близько 50% шлюбів - це військовослужбовці та працівники силових структур. 

Відео дня

Також 66 пар скористались пілотним проєктом Міністерства юстиції “Шлюб за добу”. 

Окрім весільної статистики, в ДРАЦС розповіли і про кількість розлучень цього року. Однак нагадують, що розірвання шлюбу проводиться за взаємною згодою подружжя та тільки в разі відсутності неповнолітніх дітей. Таким чином за рік зареєстрували 299 розлучення

Проте, як пояснює Марина Зубова, більшість пар розлучаються в судовому порядку Працівники відділу проставляють відмітку в актовому записі про шлюб після надходження судового рішення. Всього протягом 2023 року проставлено 762 відмітки.

Детальніше як одружувались і розлучались у Хмельницькому в 2023 ви можете переглянути в інфографіці.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up