Як працюють секонди і стоки у Хмельницькому: огляд

Як працюють секонди і стоки у Хмельницькому: огляд
  • Хмельницький поступово повертається до роботи.
  • Двері майже всіх закладів і торгових точок відчинені. 
  • Як працюють секонд хенди міста і що там є?

З початком війни Хмельниччина взяла на себе роль гуманітарного фронту. В області активно відправляють допомогу в місця бойових дій. Також приймають сотні вимушених переселенців і плетуть маскувальні сітки для захисників. 

Підприємства Хмельницького повернулись до роботи після майже двотижневої паузи. Наразі майже всі заклади міста, магазини і торгові точки функціонують. Запрацювали речовий і продовольчі ринки. Яка ситуація із секонд хендом? 

Хмельничани знають, що дешево можна скупитись у секонд хенді. Верхній одяг там можна знайти і за 200, 100, а то й 50 гривень. Наразі все секонди Хмельницького працюють. Щоправда, з деякими змінами.  Журналіст "ВСІМ" пройшлась магазинами, щоб дізнатись: як працюють зараз, чи достатньо товару і не бракує покупців.

Відео дня

Майже всі магазини вживаного одягу й стоки відтепер працюють скорочено - орієнтовно до 16-17 години. На зміни, ймовірно, вплинуло й запровадження комендантської години, яка діє в місті з 21:00 до 6:00. 

Вивіски з графіком роботи магазини не замінювали. Тому краще уточнювати інформацію у продаців. 

До прикладу, “Obnova Euroshop” працює у звичному режимі. У вихідні тут відчинені двері і покупців не бракує. Графік роботи скоротився. Тому не звертайте уваги на вивіски. Наразі “Єврошоп” відчиняється об 11-ої і працює до 16-ої години. Вихідні не виключення. 

Мережа секондів “Економ Клас” у Хмельницькому теж відновила роботу. Товару тут не бракує. До прикалу, в закладі, що на Староміській, можна купити все - від дитячих шкарпеток, до чоловічих рюкзаків і спіднього для жінок. Є відділ як з вживаним одягом, так і з новим. 

“Євро секонд хенд” на Кам’янецькій  теж працює скорочено. До прикладу, станом на 16:50 суботи магазин був зачиненим.

“Ретекс”, що на Інститутській, теж змінив графік роботи. Він працює з 11:00 до 17:00. Інформацію про це розмістили при вході, як і аркуші із написами “50%". Саме такими знижками після паузи тут заманюють покупців. Наразі будь-який товар (одяг чи взуття) можна придбати за пів ціни. Людей у вихідні не бракує. В секонді повно жіночого, чоловічого, верхнього одягу і речей для дітлахів. 

Загалом усі секонди повертаються до звичного режиму роботу. Товару вистачає. Традиційних "завозів" поки не роблять, але розпродують одяг, який є в наявності. В більшості магазинів вживаних речей пропонують великі знижки. Хмельничани також можуть вигідно купити одяг на вагу.

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анастасія Петрук

    Чому у вас така агресія зразу???
    Люди будьте стриманими, не подобається той секонд то не ходіть, мовчки прогорніть оголошення і все!
  • Елена Риба

    Босоніжки якраз те що треба зараз
  • Блаута Віта

    Та там ціни такі😱😱😱 , що дешевше на ринку купити нову річ чи у магазинах де речі нові .
  • Алла Харченко

    Вже надо продавать гуманитарку !!

keyboard_arrow_up