Як пройшов перший день фестивалю «Rock&Buh» (ВІДЕО)

Як пройшов перший день фестивалю «Rock&Buh» (ВІДЕО)
  • У Хмельницькому триває головний фестиваль весни.

  • Він розпочався вчора, 24 травня, у Молодіжному парку.

  • Як минув цей день, дивіться далі.

Якщо в Молодіжному парку смачно пахне, де-не-де видніється яскраве волосся та звучить драйвова музика, то розпочався фестиваль «Rock&Buh 2019». Саме так й все відбувалось вчора, 24 травня.

Вже на початку парку виднілись намети, кількість яких збільшувалась із кожною хвилиною. Їх розставили фанати, що приїхали в Хмельницький з різних областей. Прямо по курсу дві сцени. Більш людно було біля головної. Основні фани намагались бути якомога ближче до музикантів. Своє задоволення від музики висловлювали по-різному: хтось розмахував головою, хтось рукою, а хтось українським прапором.

Тим часом фудкорти працювали на повну. Сардельки, шашлик, люля-кебаб — обирай досхочу! Втриматись від смаколиків було важко, тому й всі столики, за якими можна було підкріпитись і випити, були зайняті.

Відео дня

А от для тих, хто ситий був і роком, і їжею, підготували іншу розвагу — взяти шлюб. Для цього посеред парку поставили білосніжну арку та священика, який був таким же несправжнім, як свідоцтво, що видавали молодятам.

Перший день рок-фесту пройшов драйвово, смачно й алкогольно, щоправда трохи болотяно, бо ж напередодні дощило.  Проте тим, хто вже трохи випив, закусив, одягнув фірмову футболку «Rock&Buh» і поринув в атмосферу року, було зовсім не до багнюки, що під ногами.

Як минув перший день фестивалю та що на ньому відбувалося, дізнавайтеся з нашого відео.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна Дмитренко

    Коли це скінчиться?! Майже 12 ночі і ніякої тиші! Поваги до людей не має зовсім!!!
  • Владимир Националистович

    не під ту музику фанатієте ....  шо ж ви скачете під попсу ???  це даже роком назвати тяжко ..))))))
  • Катя Зозуляк

    Просто одна  п'янь і нічого більше!

    Сергій Деревянчук reply Катя Зозуляк

    Катя Зозуляк всі учасники фесту?
  • Оля Ленкова

    Какой ужас, что у них на голове, LOL
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up