Як шукають керівника служби у справах дітей Хмельницької ОДА

Як шукають керівника служби у справах дітей Хмельницької ОДА
Фото з архіву редакції
  • Попереднього керівника звільнили у вересні цього року.

  • Минулого тижня в ОДА провели тестування кандидатів на посаду.

Служба у справах дітей Хмельницької ОДА зараз не має повноцінного начальника. Попередню керівницю, Ніну Магур, спіймали на отриманні 5 000 доларів, за які вона мала «посприяти» подружжю в усиновленні дитини. Це було у липні цього року.

У вересні голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій звільнив Ніну Магур з посади. Причина — досягнення нею пенсійного віку. Тепер же у Хмельницькій ОДА шукають для служби у справах дітей нового керівника. Про це йдеться у розпорядження Сергія Гамалія.

В умовах проведення конкурсу йдеться, що кандидат на зайняття посади повинен мати:

Відео дня

Також у документі зазначено, що призначення на посаду безстрокове, а в разі досягнення особою 65-річного віку — один рік з правом повторного призначення без обов’язкового конкурсу. Зарплата начальника служби у справах дітей складається з окладу у 8 800 гривень та інших виплат.

На сайті Хмельницької ОДА розпорядження Сергія Гамалія було опубліковане у день, коли закінчувався прийом документів — 8 грудня. Тестування кандидатів було призначене на 10 грудня.

Директор департаменту інформаційної діяльності Хмельницької ОДА Інна Михайлова розповіла журналістам vsim.ua, що за цією посадою ще триває конкурсний відбір. Хто стане керівником служби у справах дітей, стане відомо згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Призначили нового керівника управління транспорту Хмельницького. Що про нього відомо

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Inessa Ihnatova

    Було б   добре,  якби  обрали кандидатуру, яка не  взмозі  мати   своїх  дітей через  будь які  обставини чи паталогію! Хабарі  б   можливо не  брала, якби знала ,  скільки  болю  в тих  людей,  які  готові  платити за  батьківство і материнство, за  долю  дитинки....  і  скільки кругів пекла потрібно пройти, аби всиновити чи вдочерити, особливо немовлятко....
  • Sasha Pochal

    Весь областной совет сидит на взятках и откатах и воровстве.
  • Виктория Лисяк

    Шкода, що право цих діток бути в сім'ї, вирішується через хабарі, нажаль, це не єдине де їх правами ще знехтували.
  • Леся Коваль

    То за це ще гроші потрібно вимагати????? Ось чому діток так багато в дитбудинках....

keyboard_arrow_up