Як у Хмельницькому відзначатимуть День Героїв (ПРОГРАМА)

Як у Хмельницькому відзначатимуть День Героїв (ПРОГРАМА)
Фото - Хмельницька міська рада
  • Вже цієї неділі, 23 травня, відзначатимуть День Героїв України.
  • У Хмельницькому пройде ряд заходів, у центрі обмежать рух транспорту.

Завтра, 23 травня, хмельничани зможуть долучитись до всеукраїнського свята – Дня Героїв. У Хмельницькому цього дня запланували святкові заходи, показові виступи і Марш Героїв. Про це інформують у пресслужбі міської ради. 

Як відзначатимуть День Героїв у Хмельницькому:

З 10:00 до 13:00  - хмельничани зможуть відвідати виставку військової техніки та озброєння військових частин міста, яка буде розташована по вулиці Проскурівській, навпроти кінотеатру імені Т. Шевченка.

Відео дня

Обіцяють, що виставка може зацікавити як дорослих, так і малюків.

О 15.00 - з майдану Незалежності рушить Марш Героїв. Курсанти-прикордонники, військовослужбовці і учасники російсько-української війни пройдуть урочистим маршем центральними вулицями міста до кінотеатру Шевченка.

О 15:30 - біля кінотеатру імені Т. Шевченка відбудеться театралізований виступ «Плац-парад» курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б Хмельницького, показові виступи представників кафедри кінології. Також виступатиме народний колектив мажореток «Альфа». 

Нагадаємо, цього дня в місті буде тимчасово обмежений рух транспорт. Читайте за посиланням і плануйте свій маршрут заздалегідь

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up