Як зареєструватися в особистому кабінеті "Нафтогазу": інструкція для хмельничан

Як зареєструватися в особистому кабінеті "Нафтогазу": інструкція для хмельничан

Реєстрація не вимагає особливих зусиль, але дозволяє відслідковувати баланс та споживання газу, а також додавати кілька рахунків.

У травні хмельничанам примусово змінили постачальника блакитного палива. Містяни тепер отримуватимуть газ від державного постачальника. Всіх споживачів газу, які були клієнтами «Хмельницькгаз Збуту», перевели на обслуговування «Нафтогазу України». Це відбулося автоматично. Тариф майже такий же, що й у місцевого, — 7,96 гривні за кубометр.

Зауважимо, що показники хмельничани й надалі мають передавати до "Хмельницькгазу". Це можна зробити 6-ма способами. Детальніше ми розповідали у матеріалі Як передати показники за воду, світло та газ. Інструкція для хмельничан

Якщо ж споживач газу бажає дізнатися власний баланс, керувати кількома рахунками (один з них, до прикладу — рахунок батьків), або просто переглядати детально всі дані про використаний газ — варто зареєструватися в Особистому кабінеті користувача "Нафтогазу". 

Відео дня

Що дає реєстрація в Особистому кабінеті "Нафтогазу"

У своєму кабінеті клієнти Нафтогазу можуть:

Аби користуватися усіма перевагами, потрібно бути клієнтом Нафтогазу.

Як зареєструватися. Покрокова інструкція

Аби пройти реєстрацію в Особистому кабінеті слід знати свій номер особистого рахунку. Зробити це можна за допомогою 4-х способів:

Номер особистого рахунку є, що далі? А далі процес реєстрації займе не більше 5 хвилин:

Виконавши всі пункти з алгоритму, матимете власний Особистий кабінет "Нафтогазу". Відразу після входу вам запропонують отримувати усі рахунки та ключову інформацію на кабінет. Ви можете погодитись або ж ні.

До речі, платити комуналку за газ можна 8-ма способами. Як це робити читайте в матеріалі Як платити за газ по-новому (ІНСТРУКЦІЯ)

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Maria Tymchenko

    0964128381
  • Шоломович Зіна

    Як зареєструватись у гк нафтогаз україни
  • Уляна Дмитрик

    0973299935
  • Міхайло Ткач

    А мене особовий рахунок з десять цифр а в реєстрації вимагають дев'ять цифр де його шукати. За

keyboard_arrow_up