“Яка краса коли там підгорає”: Леся Нікітюк випустила новий хіт про війну з росією

“Яка краса коли там підгорає”: Леся Нікітюк випустила новий хіт про війну з росією
Фото з інстаграм-сторінки Лесі Нікітюк
  • Відома хмельничанка записала відео на нову пісню в колаборації зі Степаном Гігою.
  • Саме на музику з його пісні “Цей сон” наклали нові слова та відео. 
  • У виконанні Нікітюк постає мрія кожного українця. 

Відома телеведуча та волонтерка Леся Нікітюк вкотре піднімає настрій своїми гумористичними відео. Нагадаємо, раніше хмельничанка записала воєнний хіт на пісню “Сіла птаха”. 

Днями Нікітюк випустила свіжу гумористичну композицію на музику композитора Степана Гіги "Цей сон". Пісню записали в колаборації з Степаном Гігою. Хмельничанка переробила у пісні слова, враховуючи реалії України. 

«Сміятися з росіян не набридне, напевно, ніколи, тому що вони регулярно підкидають нові приводи для стьобу. Нова пісня – спроба уявити, що буде з росіянами, якщо втіляться в життя їх найбільші страхи, - коментує Леся свою композицію. - Ця історія – для підняття морального духу українців. Ми сильні та обов'язково переможемо! І ця пісня заряджена на перемогу! З нами Бог, з нами правда, з нами ЗСУ – всі захисники та захисниці!».

Відео дня

Ведуча співає про сон, який їй наснився. У ньому “Україна вернула кордон”, а “красна площа тепер полігон”. Також "у бункері здохло пуйло", "Ще не вмерла" співають в ОРДЛО", а "в Мавзолеї Бандера лежить". Частину російських земель контролює Китай та Японія. А на росії щоночі лунають тривоги. Хіба ж не мрія кожного українця.

Нагадаємо, з перших днів війни телеведуча Леся Нікітюк відкрила центр прийому переселенців у Хмельницькому та активно волонтерить. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ніла Петраш

    Дуже гарна пісня!
  • Tanya Romanova

    Голос такий сильний!👍Неочікувала..
    Класна пісня!!🌷
  • Lia Slld

    Чула, класна
  • Владимир Шевченко

    Леся 😆 Чот не могу её в серьёз воспринимать никогда  когда смотрю где-то 😆

keyboard_arrow_up