Міккі Рурк заповів хмельничанину все своє майно та хоче бути похованим на Шепетівщині

Міккі Рурк заповів хмельничанину все своє майно та хоче бути похованим на Шепетівщині
Міккі Рурк та Дмитро Корнійчук. Фото з Google
  • Особистий помічник актора родом із Хмельниччини.
  • Рурк потоваришував із хлопцем та склав на нього заповіт. 
  • Статок голлівудської зірки оцінюють у 10 мільйонів доларів. 

Знаменитий американський актор та боксер Міккі Рурк найняв собі помічника з України. 8 років тому він запропонував роботу Дмитру Корнійчуку, який на той час емігрував у США. Познайомилися чоловіки через спільного знайомого - учителя російської. З того часу голлівудська зірка не може й кроку ступити без свого асистента. В інтерв’ю Ксенії Собчак, яке відбулося взимку 2021 року, Рурк зізнався, що без допомоги Дмитра не зможе знайти дорогу до власного будинку, бо не знає адресу і не водить авто.

"На той час Міккі був у стосунках із дівчинкою з України. І він мені просто зателефонував і запропонував роботу помічником, і я погодився. Я не ставив йому жодних запитань. Він мені ставив запитання, чи вмію я керувати машиною… Міккі не самостійний, напевно, тому я в нього і працюю. Він дуже творчий, тому він завжди в процесі, в якихось думках, сценарії він пише самостійно",- розповів Дмитро Корнійчук .

69-річний актор зізнався, що вже написав заповіт, згідно з яким усе його майно дістанеться його Дмитру Корнійчуку.

Відео дня
Рурк та Корнійчук. Фото з Google

"Це найважливіша людина для мене у світі! Я навіть свою домашню адресу запам'ятати не можу. Без Діми взагалі пропаду", - повідомив Міккі і додав, що вже спланував своє поховання. Поховати його слід із його вихованцями - собаками. За словами актора, вже 12 його улюбленців спочивають у склепі, і він сподівається, що колись упокоїться разом із ними. А після його смерті все його майно та статки дістануться Корнійчуку. Він навіть відправив Дмитра в село на Шепетівщині, щоб той зарезервував для знаменитості місце на цвинтарі. Втім, ділянка, де бажав бути похованим актор, вже зайнята, повідомляє Сьогодні.Life. 

"Я все Дімі залишив, узагалі все! Ми з ним говорили про те, що мене покладуть у труну з песиками. Коли помре Діма, тримати песиків буде він. Не боюся смерті, боюся самого процесу. Вірю в те, що зможу побачити свого брата на тому світі, обійняти його", - розповів актор.

За даними Celebrity Net Worth, статки Міккі Рурка оцінюються в 10 мільйонів доларів. Також у актора є апартаменти на Манхеттені.

Сам Дмитро Корнійчук родом із села Загірці колишнього Білогірського району. Тут мешкають його батьки та рідні, розповідає Рурк в інтерв’ю. А до переїзду в США Корнійчук працював на телебаченні, зокрема над проектами "Фабрика зірок" і "Танці з зірками", повідомляє Уніан. 

Зазначимо, що до 24 лютого Міккі Рурк підтримував путіна та приїздив до росії. Навіть носив футболку з обличчям російського президента. Після початку повномасштабної війни ставлення зірки змінилося. Він засудив агресію рф та підтримав Україну. Рурк емоційно висловився про вторгнення рф, захопився мужністю президента Володимира Зеленського та розкритикував США та НАТО за повільність. Адже про те, що відбувається в Україні, актор і боксер дізнався від Дмитра, рідня якого наразі живе у Хмельницькій області.

Цікаві факти про Міккі Рурка:

  1. Він міг отримати роль в трилері «Мовчання ягнят» і «Кримінальне чтиво». Рурк відмовився, про що потім шкодував.
  2. Перерахував гроші ірландської армії - цей вчинок в Британському парламенті не оцінили.
  3. На сніданок актор випиває склянку свіжого морквяного соку.
  4. Фанати Міккі розповідають, що вони з Ван Дамом були хорошими друзями. Але одного разу в барі затіялася бійка, після якої Рурку довелося відбиватися від хуліганів одному, після цього вони з Жан-Клодом не спілкуються.
  5. У 2017 році збирався провести свій останній бій на Уралі.

 Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Варвара Субботина

    интересно!
  • Наталья Лукьяненко

    Попахивает  дерьмецом
  • Oleksandr Kuz'menko

    Може вони коханці, who knows
  • Olha Tatomyr

    Треба не забути, що успадковуються й усі борги та кредити!!!

keyboard_arrow_up