Їхали за крильцями з Шепетівки. У Хмельницькому запрацював перший “McDonald's” (ФОТО, ВІДЕО)

Їхали за крильцями з Шепетівки. У Хмельницькому запрацював перший “McDonald's” (ФОТО, ВІДЕО)

 

  • Двері для клієнтів відчинили ополудні.

Ресторан всесвітньої мережі “McDonald's” відкрив свої двері у Хмельницькому. Заклад вже обслуговує перших клієнтів, чим спричинив неабиякий ажіотаж. Сьогодні, 26 серпня, біля його дверей зібрався чималий натовп. На літній терасі усі столики зайняті, а всередині біля когось ще можна знайти вільне місце.

Серед відвідувачів дорослі, діти й дуже багато молоді. Вони товпляться біля терміналів самообслуговування та столу замовлень. Дехто очікує на улюблені страви за столиком, дехто ж забирає їх з собою.

У соцмережах вже публікують дописи з величезними чергами до дверей закладу. На сторінці dtp_khm у Facebook опублікували фото, де показали одну із них. У дописі написали, що ряд автомобілів від ресторану простягнувся до перехрестя з вулицею Озерна.

Відео дня

 

Порахувати кількість відвідувачів здається неможливою справою. За приблизними оцінками, зовні й всередині зібралися понад півтори сотні людей. Усі прийшли поласувати улюбленим фастфудом.

Щоб його купити, дехто діставався з іншого міста. Двоє хлопців з Шепетівки приїхали у Хмельницький, щоб скуштувати улюблені крильця. Та найчастіше офіціанти виносять на підносах бургери, картоплю фрі, колу й звісно, хеппі-міл.

“McDonald's” у Хмельницькому став четвертим закладом всесвітньої мережі у Західній Україні. До цього ресторани швидкого харчування цього бренду працювали лише у Львові та Тернополі. У квітні цього року McDonald's відкрили також в Івано-Франківську.

Опитування

Чи підете ви у “McDonald's”?

Читайте також:

«McDonald’s» у Хмельницькому. Перші фото зсередини (ЕКСКЛЮЗИВ)

Відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому. Що відбувалося під час презентації (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (95)
  • Михаил Полевой

    З Шепетівки…🤦‍♂️…
  • Андрей Онищук

    🤣 кіно
  • Katerina Pastuh

    А що це за місцина така " Західна Україна"? Можливо, захід України?
  • Владимир Слюсаренко

    Чокнулись!

keyboard_arrow_up