З 1 березня хмельничани знову платитимуть у маршрутках 3,50

З 1 березня хмельничани знову платитимуть у маршрутках 3,50
Від завтра, 1 березня, у Хмельницькому вкотре подорожчає проїзд у маршрутках. Таким своїм рішенням виконком повернув той тариф, який діяв до вересня минулого року.

Перевізники таки добилися повернення ціни, яка діяла до "тарифних каруселей" напередодні виборів. Рішення про підвищення вартості проїзду затвердили сьогодні, 29 лютого, на засіданні міськвиконкому.

На засіданні виконкому перевізники знову розповідали про наболілі для них проблеми, через які вони не можуть працювати за уже старими тарифами. Нестабільний курс долара, дорогі запчастини та ремонт, нерентабельні маршрути... Кажуть, що заробити на зарплатню водіям, оновлення транспорту та повноцінне забезпечення руху при вартості в 3 гривні їм важко.

Під час свого виступу представник перевізників Олександр Мішин знову говорив про те, що тариф мав би становити хоча б 4 гривні. Але поки закликав хоча б повернути 3,5 гривні. Натякнув він і на те, що це має бути етапом до приведення більш оптимального тарифу.

Відео дня

Перевізники таки добилися "старого-нового" тарифу.- Ціле літо їздили по 3,50 і ніхто нічого не говорив. А перед виборами два кандидати вирішили повставляти один одному колеса. І вставили. Погралися в політику, і наробили ділов. А ми вже пів року розбираємося, - заявив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. - І три насправді - збитковий тариф.

І цей тариф, який є збитковим для перевізників, знову змінили. Десять членів виконкому проголосували "за". Ще один утримався. Не голосував лише Сергій Мандзій, який аргументував це тим, що у нього залишилося чимало друзів в "Рембуд-транс", який він продав напередоні місцевих виборів у 2015 році. 

Нагадаємо, 24 лютого міська влада організувала громадське обговорення стосовно вартості проїзду. На зустріч запросили  і приватних перевізників. Останні заявили, що змушені працювати собі у збиток. Тому тариф повинен бути як мінімум 4 гривні. 

Читайте також: Хмельницькі перевізники, влада і пільговики досі вирішують, де взяти гроші на відшкодування проїзду

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (94)
  • Котляренко Оля

    Я згідна платити 4 грн. за умови, що водії не будуть курити за рулем і розмовляти по телефону, і в салоні не буде грати шансон.
  • Анонім

    Шліть маршрутчиків на всі три букви та пересідайте на велосипеди.

    Анонім reply Анонім

    Гарна ідея, але велосипедів немає. Де знайти дурного, щоб нам велосипеди купив і нам подарував?))))
  • Анонім

    Проїзд подорожчав, хліб подорожчав, електроенергія подорожчала.. що робити...

    Рятуйте!!!

    Анонім reply Анонім

    Скільки вам далеким повторювати? Йдіть вже нарешті до своїх працедавців і просить підвищення зарплат. Ціни будуть рости, бо на це є економічні підстави.

    Ксенія reply Анонім

    Скоро  вам  допоможуть  вивести  на  чисту воду  пасажиропотік  ,а не  той  бредняк ,що  ви  принесли  у  виконком

    Анонім reply Ксенія

    Ти які гриби вживаєш, що тебе так ковбасить?))) Мухомори чи шампиньони? Схоже на вживання мухоморів)))

    Анонім reply Анонім

    А шо, они гребут?

    Анонім reply Ксенія

    Ти які гриби вживаєш, що тебе так ковбасить?))) Мухомори чи шампиньони. Схоже на вживання мухоморів)))

    Ксенія reply Анонім

    Мене  бентежать такі   екземпляри  суспільства ,як ви .Це паразити суспільства.....
  • Анонім

    Мешканці міста дякують Симчишину!!! Після цього, свобода не має права  критикувати уряд за підвищення тарифів на опалення та електроенергію. уряду так само принесли розрахунки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up