У хмельницьких лікарнях і садочках увімкнуть опалення

У хмельницьких лікарнях і садочках увімкнуть опалення
  • Опалювальний сезон у Хмельницькому частково стартував.
  • Відсьогодні стануть теплими батареї у садочках і на лікарняному стаціонарі.

 

Осінні ранки стають все прохолоднішими, вночі стовпчик термометра опускається ледь не до заморозків. В домівках хмельничан  температура поступово знижується. Поки вдень на градуснику +12. В міській раді вже дали розпорядження про початок опалювального сезону. Щоправда, не для всіх. Розпочнуть роздавати тепло у садочках і лікарнях, де пацієнти лежать на стаціонарі. 

-  Все йде по плану. Сьогодні ми садочки всі включимо, стаціонар в лікарнях, де люди перебувають на лікування, а також перинатальний центр і міську лікарню. До вечора все включимо. В школах поки температура нормальна. А там вже будемо дивитись від температури повітря. На сьогодні все готово, ми зробили все, щоб підключити тепло, - прокоментував заступник міського голови Анатолій Нестерук.

Коли у квартирах хмельничан будуть теплі батареї - поки невідомо. За нормами, опалення вмикатимуть тоді, коли середньодобова температура повітря впродовж трьох діб тримається нижче позначки +8 градусів.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Валентина

    Таке відчуття, що діти лише у садочку живуть цілодобово.  І, взагалі,  людям будь-якого віку потрібні комфортні умови життя,  які не будуть сприяти виникненню хвороб. Бо якщо старші люди будуть хворіти, то і діти захворіють. Цей придурковатий підхід, що спочатку у дитсадках і лікарнях  вважаю має діяти і діяв у роки війни і т.п. Або не все так добре як хвалиться влада, або влада знущається над людьми

    Мастер Автополив reply Валентина

    Эти нормы действуют уже очень давно. И утверждены кабмином. А если включать сейчас отопление, тогда прийдется меньше кушать. Потому что, нужно будет за полмесяца за отопление уплатить. Так что выбор или тепло или еда. А богатые люди живут в домах или новостройках и топят когда хотят.

    Петро reply Мастер Автополив

    За вашою логікою взагалі не потрібно подавати тепло, бо їсти станете меньше.  Влада багато чого затвердила, але це не означає, що було враховано потреби людей.

    Мастер Автополив reply Петро

    Вы про капитализм слышали вобще? У нас ненавистный совок закончился 26 лет назад. В суде при выселении или продаже квартиру за неуплату коммуналки, что у нас несправедливо и влада не така.

    Валера reply Мастер Автополив

    До чого тут капіталізм? Я про комфортні умови життя. Якщо у Вас немає грошей жити у місті, то може подумайте про життя у селі. Там, можливо, дешевше. Продасте квартиру, купите недорого хатину у селі, ще й може на автомобіль залишиться чи щось інше

    Мастер Автополив reply Мастер Автополив

    В суде будете доказывать )))
  • Мастер Автополив

    Отличная новоость!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up