За біометричними паспортами - черга. Хмельничани записуються на місяць наперед

За біометричними паспортами - черга. Хмельничани записуються на місяць наперед
  • Вже з 11 червня українцям обіцяють безвізовий режим з Європою. Скоро стартує і сезон літніх відпусток.
  • Хмельничани вже кинулись за біометричними паспортами. Та у паспортному столі - черги. 
  • На коли записують та чому такий ажіотаж з документами, бачили журналісти vsim.ua.

Не безвізом єдиним. Хмельничани вже готуються до літніх відпусток. Мешканці збираються на відпочинок за кордон. Для того, щоб поїхати на екскурсію в Європу чи на море у Болгарію, містяни шикуються у чергу, аби пошвидше отримати біометричний закордонний паспорт. У паспортному столі, що на Пушкіна, сьогодні, 11 травня, досить людно. Щоб отримати талончик прийшло більше 30 хмельничан. Кажуть, записувалися ще до відкриття. 

- Я ходжу вже 2 тижні, щоб взяти талон. Сьогодні знову прийшла, може, повезе. Мені дали номер 83. Зараз бачу, що видають талон тому, в кого номер 40. Взагалі то десь 3 місяці треба, щоб на руки отримати паспорт. Якщо заплатити гроші, то буде на пів місяця швидше, - розповідає хмельничанка Людмила Костянтинівна. - А у нас в Хмельницькому працює ще один сервісний центр на Водопровідній, але і в нього зараз техніка вийшла з ладу. 

Відео дня

Хмельничани обступили термінал, що видає талончики

Термінал, який видає талончики, записує сьогоднішніх відвідувачів аж на 7 червня. Це означає, що хмельничани зможуть подати документи на біометричний паспорт лише через місяць. 

В Головному управління Міграційної служби у Хмельницькій області кажуть, на черги вплинув не лише безвіз, але і сезон відпусток. За перший квартал цього року вони оформили вже 19 тисяч біометричних паспортів. 

Читайте також: Інструкція з безвізу від міграційної служби. Як хмельничан пускатимуть в Європу

Літо, валіза, Європа: що кажуть хмельничани про безвіз

Вільні дати починаються лише з 7 червня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Аліна Лясова

    Продам иалон у паспортний стіл на 14 березня.

    Facebook-аліна лясова.

    Хмельницький 17 р
  • Анна Островська

    і куди вони рвуться? потім будуть депортувати
  • Ірина Волошина

    я за звичайним закордонним вистояла цілий в живій черзі, а за таким ради "безвізу" треба буде півроку стояти
  • VITALIK Il

    Багато чого змінилось в Хмельницькому окрім паспортного столу(по Грушевського та по Пушкіна) більш хамовитих та антисоціальних службовців ніде не бачив, окрім мабуть колишнього МРЕО, їм на людей байдуже і на організацію роботи також, таке враження що час в цих установах зупинився разом з мізками службовців

    Олег reply VITALIK Il

    мрео сама корумпована організація . докумети про купівлю-продаж оформляє тьотя в якомусь гаражі взаді будівлі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up