Ажіотаж за біометричними паспортами. Хмельничани чекають свою чергу по 2 місяці

Ажіотаж за біометричними паспортами. Хмельничани чекають свою чергу по 2 місяці
  • Хмельничани записуються у чергу за біометричним паспортом і отримують свій порядковий номер.
  • Аби не пропустити видачу талонів, приходять ледь не кожного дня.
  • Чекати бажаного документа доводиться щонайменше по два місяці.

Ажіотаж за біометричними паспортами почався задовго до того, як українцям оголосили безвізовий режим. Ще в травні хмельничани активно шикувалися у черги за документом для виїзду за кордон. А зараз, коли у розпалі сезон відпусток, бажаючих побільшало. З початку року в Україні біометричний паспорт отримало вже 1,7 мільйона мешканців.

З самого ранку у паспортному столі на Пушкіна, 15 чекають приблизно 30 людей. Всі намагаються якнайшвидше записатись у чергу на талон. А ті, що вже записані, приходять ледь не щодня і перевіряють, коли дійде список до них. 

Відео дня

- Я чекаю, на якому номері сьогодні закінчать видавати талони. Записалась минулого вівторка, маю 846 номер. Надіюсь, що вже завтра черга до мене дійде таки. А талон випишуть десь на якийсь день через місяць-півтора. Потім ще сам паспорт чекати місяць. Не скоро то буде, - скаржиться хмельничанка Лариса.

У паспортному столі для хмельничан вивісили оголошення, що оператор, який видає талони, може обслужити в день лише 12 бажаючих. Якщо підрахувати усі "чекання", то виходить, що біометричний паспорт можна отримати щонайменше через 2 місяці після звернення. 

Читайте також: Як у Хмельницькому оформити біометричний паспорт

Безвіз: як і де оформити біометричний паспорт для дитини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анна Островська

    а де електронна черга? правильно - її нема. бо тих 12 людей ведуть своїх
  • Анонім

    Тому то і обслуговують по 12 чоловік за день, на інших часу не вистачає, бо паралельно в обхід черги, тобто для себе, обслуговують скільки потрібно без обмежень, але вже дорожче. Попит зашкалює, замовлення щодня...того і "гавкають" на людей, бо не встигають лівачок обслужити, а тут черговими прийшли. Отак в "бідацтві" і живуть...
  • IGOR

    Сейчас есть два пути оформления загранпаспорта:

    - Пойти в Паспортный Сервис на Прибужской, переплатить, но забыть про фарс с талонами и искусственно созданным ажиотажем с очередью и получить через месяц паспорт.

    - Пойти на Пушкина, сбить пороги, прокатать на маршрутке кучу денег, выстоять в очередях не один выходной или отпускной, и в итоге пойти в Паспортный Сервис на Прибужской, переплатить, но забыть про фарс с талонами и искусственно созданным ажиотажем с очередью и получить через месяц паспорт.



    Терминалы на Прибужской и Пушкина - одинаковые... Но почему на Прибужской приходишь, день в день подаёшь документы и через месяц получаешь, а на Пушкина надо охотится за талонами, попадаешь в искусственный ажиотаж и в итоге всё равно идти на Прибужскую?! Ответ очевиден даже ребёнку-первокласснику....
  • Андрій Бай

    я спробував "традиційно"-і пішов ,дурень, на Грушевського.Прочекав годину,зі мною ще 3 жіночки чекали на видачу.Хлопець,що працював визвірився на жінок ЧОГ ООВНИ ПРИЙШЛИ В ЙОГО ВИХІДНИЙ ДЕНЬ(????? а що ж він на роботі роби тоді???)  ,а тоді рявкнув мені-ВИ МІСЬКИЙ ЖИТЕЛЬ?-так-ТО ВАМ НА ПУШКІНА!!!-це при тому,що ВСІ,хто був присутній-були МІСЬКІ!! Пішов на пушкіна-взанв хоч від дівчини коло автомату всю процедуру і зрозумів-нема чог отут сидіти-піду я на Прибузьку 30А-1150грн-місяць часу і готово. Ці уродці самі людей примушуют ьпереплачувати-щей офіційно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up