Захисники з Волочиська розповіли за яких умов повернуть прапор в місто (ВІДЕО)

Захисники з Волочиська розповіли за яких умов повернуть прапор в місто (ВІДЕО)
Фото зліва - скрін з відео. Фото справа - прапори України та Волочиського громади на флагштоках біля НВК №6 у Волочиську
  • Прапор Волочиської громади побував на спортивних змаганнях та на вершинах гір. 

  • Військові Волочищини кажуть, обов’язково повернуть його додому, та перед цим стяг має замайоріти ще над двома локаціями. 

Захисники з Хмельниччини нещадно нищать ворога на передовій, визволяють українські землі та передають в тил вітання з фронту. Нагадаємо, наші танкісти та спецпризначенці брали активну участь у визволенні Харківщини від окупантів. Вони записали відео із звільнених сіл та містечок та розповіли про свої військові знахідки й невеликі бої. Читайте про це у матеріалі Танкісти та спепризначенці показали кадри зі звільненої Харківщини

Військові з Волочиської громади також записали відео з фронту. Вирушаючи з рідного міста на передову, захисники взяли з собою прапор своєї громади. 

Варто зазначити, що прапор Волочиська побував на численних спортивних змаганнях, в яких брали участь спортсмени тергромади, місцеві альпіністи брали його на вершину Кавказу та на гору Монблан. Він подорожував по Подільських Товтрах та Дністру. Тож тепер є однією з реліквій громади. 

Відео дня
Фото Володимира Мотусяка. Прапор на вершині Кавказу

Сьогодні цей прапор перебуває в надійних руках захисників. Вони записали відео з передової та розповіли, що обов'язково повернуть стяг до рідного міста, та перед цим він має височіти ще на двох локаціях.

— Наш підрозділ відчуває підтримку свого міста. Ви – неймовірні. Позаду мене прапор нашого міста. Він був на багатьох змаганнях, він був на вершинах гір. Наш підрозділ буде намагатися зробити так, щоб цей прапор повернувся до нашого міста, але щоб він перед тим побував на «Донбас – Арені» в українському Донецьку. Також ми постараємося, щоб цей стяг височів над кримськими горами. Українськими кримськими горами, — сказав командир підрозділу.

У відповідь Волочиська громада дякує своїм захисникам, вірить у перемогу, і дуже пишається ними. А користувачі соцмереж закликають військових якнайшвидше повертатися додому з перемогою:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Нина Галашевич

    Господи,збережи.

keyboard_arrow_up