Засмаглі дівчата і мускулисті хлопці: до Хмельницького з’їхались найкращі бодібілдери

Засмаглі дівчата і мускулисті хлопці: до Хмельницького з’їхались найкращі бодібілдери
  • У Хмельницькому мірялись м’язами спортсмени з усіх куточків країни.
  • Понад півсотні учасників і 30 категорій. Так в місті пройшов другий кубок України з фітнесу і бодібілдингу.

"Пляжний" бодібілдинг, фітнес, бікіні... У цих та багатьох інших категоріях змагались найкращі атлети з різних областей України. Сьогодні, 7 травня, хлопці та дівчата красувались підтягнутими тілами і хизувались рельєфами. Понад 60 учасників приїхали до Хмельницького позмагатись у другому кубку України федерації KFPS. Вже восени "щасливчики" потраплять до чемпіонату світу. Організатор дійства чемпіон світу Руслан Сідлецький розповідає журналістам vsim.ua, "родзинкою" цьогорічного чемпіонату є дитячий фітнес. Малеча теж змагається в кількох категоріях. 

- Вперше робимо ставку на дитячий фітнес. Сьогодні представлено 30 категорій. Це і чоловічий бодібілдинг, категорія бікіні серед жінок, так званий "пляжний" бодібілдинг. Є жіночий бодібілдинг, бодіфітнес. В нові категорії дитячий фітнес у нас сьогодні змагається шестеро хмельничанок, - каже Руслан Сідлецький. 
Всього на одній сцені зібралось більше 60 учасників різних вікових груп і з 15 областей. За словами Руслана Сідлецького, за результатами кубку будуть формувати команду, яка восени візьме участь чемпіонаті світу з бодібілдингу. 

Відео дня

Чемпіонат розпочався вже традиційно - з благословіння священика

 

Малеча змагалась у категорії "Дитячий фітнес". Хтось з дівчатом тримався впевнено, а хтось на сцені губився

Публіка оживилась, як тільки на сцену вийшли м'язисті спортсмени

Хлопці змагаються в одній з категорій Men's Physique або "пляжний" бодібілдинг

Категорія майстрів - від 40 років. Такій фізичній формі можуть позаздрити юнаки

Бодібілдери позувались, аби якомога краще продемонструвати свою форму

В кожній категорії всі учасники отримували нагороди

В деяких жіночих категоріях була лише одна учасниця

Змагались між собою багаторазові чемпіонки і майстри спорту з бодібілдингу

Дівчата після виступу збирали гучні оплески

Зал в приміщенні "Поділля-центр" був заповнений майже вщент

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up