Зеленський пообіцяв компенсувати штраф за каву хмельницькому кафе L’umore

Зеленський пообіцяв компенсувати штраф за каву хмельницькому кафе L’umore
Фото: ОП
  • Випита у Хмельницькому кава і досі не дає спокою президентові. 
 

Володимир Зеленський безвідносно до рішення, яке ухвалить суд, сплатить суму, рівнозначну штрафу за порушення карантину в кафе у Хмельницькому. Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

  • "Як громадянин України відчуваю свою відповідальність за порушення карантину в Хмельницькому. Добровільно сплачу на рахунок закладу харчування суму, яка співвідносна з сумою штрафу. Водночас у разі винесення судом рішення про притягнення мене до адміністративної відповідальності виконаю його, як це передбачено законом України", – зазначив Зеленський у повідомленні.

Нагадаємо, на початку червня президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницький. Одним із місць, де побував Зеленський, була кав’ярня на Проскурівській. Туди він прийшов разом із кількома посадовцями, а саме міським головою Олександром Симчишиним, головою ОДА Дмитром Габінетом, головним санітарним лікарем Віктором Ляшком, керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та його першим заступником Сергієм Трофімовим. Все б нічого, та от тільки карантинні обмеження на той момент забороняли приймати відвідувачів у приміщенні кафе, а за столиком можна було розміщувати не більше чотирьох клієнтів.

Відео дня

Через все це поліцейські склали на кожного з відвідувачів кафе протоколи за статтею 44-3 КУпАП («Порушення правил щодо карантину людей»). Передбачена законом відповідальність — штраф у щонайменше 17 000 гривень. Протокол склали й на власника кафе. 

19 червня у Хмельницькому міськрайонному суді розглянули протоколи на всіх відвідувачів кафе, а також на власника закладу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читатель

    Никогда не думал что Президенты будут кафэшки рекламировать.
  • JoHn Mnemonic

    Хай конституцію України вивчить і закони почитає які приймають !!!
  • Галина Кошель

    Гарант має гарантувати рівність всіх перед Законом! Бідний суддя..........так намагався лизнути.....
  • Elena Dostavka

    Вовчик может позволить себе такие маленькие вольности ,чтобы обыватели не хлюпали желчью
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up