Зеленського та Симчишина оштрафували за похід у кафе “L’umore”

Зеленського та Симчишина оштрафували за похід у кафе “L’umore”
ОП
  • Похід до кав'ярні під час карантину обійдеться президенту та усім, хто був з ним, у 17 тисяч гривень. 

Володимир Зеленський минулого тижня побував у Хмельницькому з робочим візитом. Під час нього він прогулявся "стометрівкою", де його запросили випити кави в кав’ярні “L'umore”. 

За столом із ним сиділи перші особи з ОПУ, Симчишин та Габінет. Всі вони без захисних масок. Ба більше: у той день приймати закладам у приміщенні клієнтів забороняли карантинні правила. Світлина, на якій президент порушує карантин, хутко облетіла соцмережі. Коментар стосовно цього дав сам санітарний лікар. Він переконував, що похід президента варто сприймати як інспекцію, але...

Президент поїхав, а про каву не забули

Відео дня

Як стало відомо сьогодні, 10 червня, за фактом порушення карантину у Хмельницькому поліція склала адмінпротоколи на власника та відвідувачів кафе, зокрема, на Президента Володимира Зеленського, голову ОПУ Андрія Єрмака, заступника голови ОПУ Сергія Трофімова, головного санлікаря України Віктора Ляшка. Про це повідомляє пресслужба МВС.

  • "Всупереч карантинним обмеженням щодо діяльності кафе (окрім терас), власник закладу відновив роботу, а відтак обслуговував відвідувачів. У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) на власника кафе та відвідувачів, зокрема – Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета та Хмельницького міського голову Олександра Симчишина", - йдеться у повідомленні МВС.

Уточнюється, що адміністративні матеріали будуть направлені на розгляд суду. Нагадаємо, порушення правил щодо карантину людей тягне за собою накладення штрафу на громадян – від 17 000 до 34 000 гривень.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Сергій Волошин

    Від17 до 34,
    То по 34 збрити- посадові особи все ж таки,
    Але не з нашим судом((((
    Нічого ніхто не буде платити
  • Pavel Kondrashov

    Даже на этом примере к этим ... можно относиться с смхуё...ками.
  • JoHn Mnemonic

    Пусть ещё чеки проплат выложат !!!
  • Mari Vushuvka

    А чого кафе (чи то ресторан) не оштрафували? Навіщо вони їх обслуговували?
    (Чи дуже старались підлизатись?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up