Ляшко прокоментував похід Зеленського в кав’ярню на Проскурівській

Ляшко прокоментував похід Зеленського в кав’ярню на Проскурівській
Фото зі сторінки Офісу президента у Facebook
  • Із робочим візитом до міста прибув президент Зеленський.
  • Разом із міським головою й головою ОДА вони відвідали кав’ярню.
  • При цьому - порушили правила карантину.
  • Як це прокоментував головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко?

Вчора, 3 червня, на Проскурівській утворився справжній ажіотаж. Бо прогулятися “стометрівкою” приїхав президент України Володимир Зеленський. Супроводжували главу держави купа охорони, керманичі міста й області, а також натовп хмельничан. 

Згодом Зеленський, заступник міністра охорони здоров’я Ляшко та інша “хмельницька команда” вирішили випити кави. Для цього зайшли до кав’ярні “L’umore”. Саме там були зафіксовані порушення карантинних вимог. Оскільки за один столик одночасно сіли 5 осіб, замість дозволених 4. 

До слова, й приймати клієнтів в приміщенні заклади харчування можуть із 5 червня. Тож санітарний лікар країни Віктор Ляшко мав усі підстави виписати закладу штраф. До речі, сам він розмістився від усіх окремо. Однак ані штрафу, ані зауваження поважні гості кав’ярні так і не отримали. Чому так сталося Віктор Ляшко пояснив журналістам сьогодні, 4 червня. 

Відео дня

Прокоментував ситуацію і Володимир Зеленський. “Мене запросили, я зайшов. Я готовий віддати штраф, якщо щось порушив”, - каже президент. Згодом його перебив Віктор Ляшко. Він наголосив, що до кав’ярні вони зайшли із метою інспекції, а не порушення карантинних правил. Мовляв, ресторатори хотіли відкритися раніше й запросили їх перевірити дотримання усіх норм.

Нагадаємо, що сьогоднішній ранок у Хмельницькому президент розпочав із пробіжки. Як це було, читайте і дивіться тут. 

Читайте також: Хмельницьких журналістів не пустили до Зеленського: що про це думають експерти

Симчишин прокоментував зустріч із Зеленським

Зеленський у Хмельницькому: що пишуть у Facebook

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Маічка Падалко

    Проблема в хмельницьку не в ПРЕЗИДЕНТАХ , А в сільских пріезжих покоряти місто. Їм одразу паї видаються в селі, майнові і земельні, і неодин на морду. Тобто пенсія в них уже є . Пайова. На відміну від хмельничан. Далі їм зелене світло на підприємства Хмельницького. Там приписка в місто. І видають квартири на озерній в новобудовах чи общежитія. А їх по селам море, 6000 000 жителів. А хмельницький як Оболонь в Києві. Томі в городян вони відбирають все, і роботи, і жильо і СВОБОДУ. А ще сільскі сорівнуєиьмя здоров'ям. І так хмельничан через рік заражають грипом А ( на другу групу крові) , через три роки грипом б ( на третю групу крові) , а також грипом С ( дитячі садки і школи) А сільских жителів нєєєє Тому сільскі здоровісінькі приїзжають в місто і сорівнуються А городським видали роботи - приватний бізнес Тіпа виростили для себе депутати  ФЕРМУ ПОДАТКІВ ,  тобто робота для хмельничан - содержати государством і заробляти своїми силами гроші Як хочете, без ніякої підтримки І навіть за самим собі созданим роботи - хмельничани підприємці платіть гроші, за стаж - платіть гроші А стажа в ТРУДОВУ КНИЖКУ НЕЗАПИСУЮТЬ , ТОБТО НУЛЬЬЬ
    НАВІЩО ВИ ТИХ СІЛЬСКИХ РОЗМНОЖУЄТЕ?? НАВІЩО??? СКОРОТІТЬ СЕЛА І ОБАСТЬ , ОСТАВТЕ ОДНУ ПЯТУ ЧАСТИНУ, І ВСЕ. РОБІТ НЕМА .
    ЯКщоб Зеленський хотів би мати своїх прихильників на виборах - видав би закон про занесення трудового стажу підприємців в трудову книжку а також працевлаштування в містах в першу чергу хмельничан, і видача жилля хмельничанам ,ЦЕ ЇХ МАЙНОВІ ПАЇ
  • Таня Киричук

    Вы все очень красиво умеете говорить,а вернее врать.Этими качествами владеют наши политики
  • Панас

    Чиновники ..издіти та викручуватися вміють,  і щоб інспектувати когогось і щось , то треба інспектору мати " наряд на перевірку" , а отже Ляшко це ..издун.
  • Омон Ра

    "На вопрос СМИ, будет ли оштрафован Зеленский за нарушение карантина, замглавы МВД ответил, что скорее всего, штраф в 17 тыс. грн получит само заведение.

    "Мы проанализировали сводки полиции. Обычно в таких случаях административный протокол составляется как раз на владельца заведения", - сказал Геращенко."

    Вот и пои их после этого))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up