Зізнання у коханні та “вульгарне” фото: деталі дводенного візиту Зеленського на Хмельниччину

Зізнання у коханні та “вульгарне” фото: деталі дводенного візиту Зеленського на Хмельниччину
Тут і далі фото "Української правди"
  • Літак, вертоліт і 5 автомобілів Volkswagen Multivan. 
  • Ділові перемовини, обід в місцевому ресторані, зізнання у коханні й “скандальна кава” на Проскурівській.
  • Яким був візит Зеленського на Хмельниччину в деталях?

Минулого тижня область “поставив на вуха” приїзд президента Зеленського, який прибув на Хмельниччину із робочим візитом. Окрім обласного центру, відвідав Давидківці й Кам’янець-Подільський. Побував на численних ділових зустрічах й бачив об’єкти “Великого будівництва”. Не обійшлося і без прогулянок, спілкування із місцевими й навіть освідчення у коханні. Ночівля в місцевому готелі, обіди в ресторанах, ранкова пробіжка й “вульгарне” фото президента: про все це й більше повідомляє “Українська правда”, журналіст якої провів два дні із президентом.

“Хочемо, щоб нам добавили пенсію!”

Володимир Зеленський прибув на Хмельниччину літаком Ан-148-100В, що призначений для внутрішніх рейсів. На борту - 28 людей. Серед них головний санітарний лікар Віктор Ляшко, прессекретар Юлія Мендель, лікар, представники прес служби та охорони.

Дорога з Борисполя лежить на військовий аеродром у Старокостянтинові. Час польоту - 37 хвилин. Усміхнені навіть через захисні маски стюардеси, пропонують воду, газовані напої, комплексні обіди, м'ятні льодяники і барбариски. Тим часом президент ознайомлюється із матеріалами щодо робочої поїздки.

Відео дня

Із журналістами “Української правди” Зеленський ділиться спогадами про падіння літака. Попри це, літати, каже, не боїться. 

Ось і приземлення. Кортеж, що складається із 5-ти автомобілів Volkswagen Multivan, везе президента у Давидківці. Там йому показали дитячий садок, що вже добудовують. 

Як повідомляє “Українська правда”, зустріли його у селі, як рок зірку: вигуками й оплесками.”Хочемо вас побачити! Хочемо вас торкнутися!”, - вигукували жінки. 

Володимир Зеленський реагував на все привітно. Місцеві це відчули й почали бідкатися на життя. Одна з жінок каже: “Хочемо, щоб нам добавили пенсію!” Я 43 роки проробила. Получила дуже мало”. Президент відповів: “Знаємо, що мало. Вибачаємося”. Грошей нема. Знайдемо. Підвищимо! Дайте трішечки часу”.

Підтримали жінку й інші місцеві мешканці. Відрізнилася від усіх одна пенсіонерка. Бабуся зачитала Зеленському вірш. Один із його рядків звучав так: “Володимир Зеленський приїхав в село – навколо нього все зацвіло”.

В массе своей люди встречали президента позитивно. Их голос был громче критиков

Після цієї “хвилини слави”, відбувся короткий брифінг для представників ЗМІ, а також огляд будівництва дитсадка. Нагадаємо, на зустріч із президентом пустили лише знімальні групи телеканалів. А більшість журналістів області не акредитували. 

Як зазначає “Українська правда”, під час зустрічі з представниками ЗМІ, Зеленський почав поводитися більш напружено, ніж до цього. 

Обідав у “Саду на Європейській”, ночував - у “Sobkoff”

Далі - дорога у Хмельницький, в бізнес-центр “PARUS”. Дорогою Зеленський відмітив стан місцевих доріг. “Місцеві дороги лайно”, - каже він. 

У пункті призначення на президента чекали місцеві бізнесмени. Вони поскаржилися на податківців, ввізні мита й колишню регіональну владу Арсенія Яценюка. Надійшли скарги і на “Укрексімбанк”, на що Зеленський відреагував відразу. Він подзвонив до його глави й попросив розібратися з реструктуризацією кредитів.

Зустріч тривала півтори години. Згодом на президента чекав обід та прогулянка.

С президентом обедают первые лица ОПУ, мэр Хмельницка и губернатор

Володимир Зеленський відвідав ресторан “Сад на Європейській”. До нього приєдналися міський голова Олександр Симчишин і керманич області Дмитро Габінет.  Президент їв борщ і рибу. Згодом сказав офіціантам, що йому сподобалося. Серед інших замовлених страв був запечений на вугіллі калкан, десерти з авокадо і лаймом та біле сухе вино. 

Вже після цього Зеленського відвезли на “стометрівку”. Там був справжній ажіотаж. Люди натовпом кидалися на президента, а керувала усім цим рухом його охорона. “Вперед, вперед. Коридор! Розширюємо друге кільце, спокійно, - казали чоловіки у чорних костюмах.

Не обійшлося і без селфі з хмельничанами. Наприклад, молода дівчина ледве потіснилася ближче до Зеленського. Тоді президент наказав охоронцям її пропустити. Задоволена вона зробила селфі і пішла геть.

Ну а далі Володимир Зеленський рушив пити каву до кав’ярні “L'umore” на Проскурівській. Президенту порадили випити рістретто. За столом із ним сиділи перші особи з ОПУ, Симчишин та Габінет. Всі вони без захисних масок. Ба більше: у той день приймати закладам у приміщенні клієнтів забороняли карантинні правила. Як це прокоментував сам санітарний лікар ми писали раніше. А світлина, на якій президент порушує карантин, хутко облетіла соцмережі. 

Вже після цього - візит до місцевої вірусологічної лабораторії. Ну а на десерт - кінцева зупинка президента. Нею став готель Sobkoff. 

“Якби ви були неодруженим, я б за вас заміж вийшла”

Вранці Зеленський відправився на тренування. Бігав на Прибузькій й спалив 740 калорій. Супроводжували його троє охоронців. Під час виконання інших вправ, Зеленського сфотографували в “нестандартній” позі, світлина якої “розповзлася” соцмережами. “Українська правда” повідомляє, що деякі користувачі назвали це непристойним. Про вульгарність згодом сказав і сам президент. Втім зауважив: “Неприємність цю ми переживемо”. 

Далі за планом - відвідини родини спецпризначенця, який загинув на Донбасі. Президент навідався до будинку за адресою Чорновола, 60. На п’ятий поверх піднімався він пішки, бо до ліфта не пустив охоронець. Мовляв, небезпечно - аварійний стан.

Дружині та сину загиблого президент вручив орден “Золота зірка”. Господиня пригостила його чаєм і печивом. 

Президент обращает внимание на магнитики на холодильнике. Ему отвечают, что за границей никто из семьи не был. Те магнитики, что из Европы, дарили друзья  

Залишаючи будинок, Зеленського наздогнала в під’їзді брюнетка. Жінка зізналася йому в коханні: “Я вас так люблю, правда! Якби ви були неодруженим, я б за вас заміж вийшла.” Вона попросила обійнятися та звернути увагу на логістичний бізнес. Журналіст “Української правди” зробив світлину, на якій видно як Зеленський потискає руку із цією закоханою жінкою.

Вже після цього Зеленський навідався до гуртожитку ХНУ. Там оглянув одну з кімнат, в якій живуть студенти. Показали президенту також спортзал, їдальню та кухню. 

Наприкінці перебування у Хмельницькому президент відправився інспектувати будівництво доріг. Йдеться про трасу M-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка. 

“Підстрелений” кабан і смачна грибна юшка

Наступним пунктом прийому президента став Кам’янець-Подільський. Туди він відправився з Хмельницького аеродрому на вертольоті. Чекала на президента прогулянка старим містом. Не обійшлося і без місцевих, яким так і кортіло сфотографуватися із Зеленським. Тим часом, він вирішив випити кави. Хмельницьке рістретто замінив кам’янецьким еспресо. Згодом відвідав місцеву фортецю. Там зустріли президента свіжоспеченим хлібом. 

Спробував себе президент і в ролі середньовічного лицаря. Взяв до рук лук і підстрелив намальованого кабана. “Не вбив - добре. Вбивати не можу”, - каже він.

Згодом за участю глави держави відбулася нарада з представниками туристичного бізнесу. Після неї за планом обід. На трапезу президента привезли до комплексу Gala. Там він скуштував грибну юшку, якою залишився дуже задоволений. Фото страви Зеленський виклав у соцмережі.

 

На цій “смачній ноті” візит на Хмельниччину дійшов кінця. На вертольоті Зеленський рушив до Старокостянтинова. А звідти на літаку відправився у Бориспіль.

Після пробіжки і розтяжки Володимир Зеленський їв яєчню з болгарським перцем

Хмельницкие бизнесмены массово жалуются президенту на

В этом бывшем общежитии снимает квартиру семья погибшего героя, пока в их собственной идет ремонт

Прихильниця Зеленського прорвалася крізь охорону і зізналася президенту в любові

По словам оператора УП, который летел в президентском вертолете, находиться в воздухе на этом борту достаточно комфортно

Владимир Зеленский попробовал себя в роли средневекового рыцаря

Первым из трех

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Юрій Гудок

    Клоун з 95 кварталу. Цим все сказано
  • Юрій Гудок

    Стид і срам
  • Таня Москаленко

    Нічого такого в тому знімку не бачу...
  • Любов Школьняк

    Як завжди все банально зустріли напоїли за два дні скільки президент відвідав сіл.Що є одні Давидківці їхав у Камянець напевно через Ярмолинецький район який хотять там на верху поділити.А може заїхав у наші села подивився як проживають люди чого потребують.Так він з лука постріляв в той час як ділять райони крають областя.Ви зберігайте нашу спадщину рідну  Україну а не роздирайте по частинам.Премії безоблачні не виписуйте для людей більше дбайте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up