Згоріле кафе “Марися” демонтують

Згоріле кафе “Марися” демонтують
  • Кафе на Вінницькому шосе згоріло на початку року.
  • Влада з'ясувала, що воно працювало незаконно і вирішила знести приміщення.
  • Коли і хто це робитиме, дізнавався журналіст vsim.ua.

Кафе "Марися" мають демонтувати. Уже є відповідне рішення. Та комунальники поки не можуть взятися за знесення споруди, де раніше надавалися інтимні послуги.

Проститутки жили у підсобці

Кафе “Марися” розташоване неподалік від входу в дендропарк “Поділля”. Три року тому тут "накрили" сутенерів, які організовували надання інтимних послуг. 10 проституток жили у підсобці приміщення. За свої послуги брали по 300-350 гривень. Частину віддавали сутенерам, іншу забирали собі.

Сутенерами виявились три жінки. Вони знаходили проституток за допомогою оголошень через газети. В основному інтимні послуги надавали жительки сіл. У дівчат відбирали документи, аби ті не втекли. Також їх штрафували за прогули.

Відео дня

Хмельницький міськрайонний суд визнав жінок-сутенерок винними.  Одну засудили до 3,5 років, інших - до 3 років позбавлення волі. Та до в'язниці засуджених не відправили. Їх звільнили від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки і забороною виїзду за кордон.

Про пожежу і демонтаж

Перестало кафе працювати після пожежі у ніч з 2 на 3 січня. За два тижні після цього на сайті Хмельницької міськради з’явилася інформація, що усі ці роки “Марися” працювала незаконно. Тимчасова споруда, в якій функціонував заклад, була встановлена без будь-яких дозвільних документів. Тому її мають демонтувати. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 22 березня.

Фото vsim.ua

У рішенню вказано, що демонтаж має здійснити КП “Хмельницькбудамовник”. Виконати його мають до 30 березня. Та, як повідомив vsim.ua керівник підприємства Олександр Панченко, розпоряджень про знесення він не отримував. Каже, що “Хмельницьбудзамовник” є лише виконавцем. Усіма організаційними питаннями займається управління торгівлі.

  • Рішення про демонтаж було прийнято. Але до 30 березня, як вказано, тимчасову споруду не знесуть. Спочатку її мають відключити від електромережі. З цим поки є труднощі і вони не можуть приступити до роботи. Думаю, що можуть демонтувати з наступного тижня, - говорить заступник начальника управління торгівлі Хмельницької міськради Наталія Коваль.

Читайте також: “Вам тут не місце”. Куди дівають демонтовані у Хмельницькому МАФи

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Александр Черненко

    Блін тепер нема куди сходити відпочити в нашому місті...шкода
  • Валерий Плюшко

    Головне щоб людей трудовлаштували.
  • Сергій Дмитришин

    На тому місці потрібно поставити пам'ятник . З написом " Марися - героїня пережила бої з багатьма владами нашого міста , а загинула в тяжкому бою з підступним вогнем "
  • Сергій Дмитришин

    Ви тільки почитайте !!! Працювало не законно - вияснили через два тижні після того як згоріло !!! А , що влада там виясняла до пожежі , свіжість тих хто жив у підсобці чи свіжість купюр які ті троє передавали !??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up