Жителю Кам’янеччини дали рік умовного за бійку в черзі на АЗС

Жителю Кам’янеччини дали рік умовного за бійку в черзі на АЗС
Фото ілюстративне
  • Двоє чоловіків не поділили місце в черзі на заправку.
  • Сварка переросла в бійку. 
  • Нападник переламав палець потерпілому.

Пригода трапилась в квітні на заправці “Укрнафта” на виїзді зі Старої Ушиці Кам’янець-Подільського району. Того дня на заправці була черга. До одного із чоловіків підійшов знайомий та попросив допомогти перелити пальне з бочки у каністри. Тож чоловік вийшов із авто, яке залишилось в черзі.

Поки його не було черга посунулась. Тож його машина та ще кілька автівок залишились на місці, а перед нею та тими, що посунулись в черзі зробився просвіт в 20-30 метрів. У цей час до черги під`їхало два автомобіля, які стали у чергу вклинившись у просвіт.

Тож він сів за кермо, під`їхав до новоприбулих автомобілів та зупинився перед першим. Підійшовши до водія, поцікавився чому вони заїхали без черги. За кермом авто була жінка, яка у процесі розмови почала ображати його. До цих образ приєднався її чоловік, який був на пасажирському сидінні.

Відео дня

Нападник був на емоціях, оскільки приїхав із похорону. Тож почувши образи у свій бік, не стримався і почав витягувати потерпілого із автомобіля. Виникла штовханина, потерпілий закрив дверцята автомобіля та залишився у салоні. Сварка продовжувалася. 

А от постраждалий пояснив, що перш ніж вклинитися в чергу, вони під'їхали до чотирьох автомобілів, що стояли позаду. Аби запитати, чи можна це зробити. Однак, авто були пусті. 

Під час сварки обвинувачений відкрив дверцята автомобіля, щоб вдарити постраждалого в обличчя. Але той відхилився та прикрився рукою, на яку і прийшовся удар.

“Простоявши у черзі близько п'яти хвилин потерпілий відчув у руці різкий біль, у зв'язку із чим вони прийняли рішення їхати до лікарні, де йому дали знеболююче, проте біль поширився на всю руку. Після лікарні він звернувся із заявою до правоохоронних органів», – повідомляють в суді

Згодом у потерпілого діагностували перелом фаланги пальця. Суддя підтвердив винуватість info нападника та призначив йому рік умовного покарання. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up