На Кам’янеччині перекинулась фура з овочами (ФОТО)

На Кам’янеччині перекинулась фура з овочами (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Служби порятунку "101" Кам'янця-Подільського
  • За кермом вантажівки сидів іноземець.
  • На момент аварії він був п’яний.

Пригода трапилась у Дунаївцях. 19 червня о 17.41 на пункт рятувальників зателефонували місцеві та повідомили, що по вулиці Богдана Хмельницького перевернулась вантажівка. Надзвичайники, що прибули на виклик, відключили акумуляторну батарею та змили залишки палива й мастила з проїжджої частини дороги, повідомляють в Службі порятунку Кам’янця. 

Як виявилось, фурою керував іноземець. Він перевозив овочі до Львова. На момент аварії водій був напідпитку. Вживав алкоголь напередодні, але вирішив після застілля їхати далі по маршруту. “Драгер” показав 1.81 проміле алкоголю в крові.

Тож не дивно, що чоловік не впорався з керуванням на крутому повороті і вантажівка перевернулась. Водій не постраждав, а от його вантажу пощастило менше, повідомляють в обласному управлінні поліції

Відео дня

На кермувальника копи склали 2 адмінпротоколи.  info

Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

Нагадаємо, нещодавно у центрі Хмельницького перевернулася вантажівка. Це сталося на перехресті Грушевського та Героїв Маріуполя. 

А на Кам’янеччині перед цим п’яний молодик вертався зі святкування і скоротив дорогу додому по залізничних коліях. Коли його затримали копи, чоловік не міг зв’язати докупи й двох слів. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    А на цій вулиці в людей було свято...

    PutnickFree reply ЧитачЧитачів

    Ніякого свята, тільки збитки - поламаний паркан, а машина прилягла на бік, потім її поставили на колеса і вона поїхала ;)

keyboard_arrow_up