Зірки та благодійність: підбірка вересневих концертів у Хмельницькому

Зірки та благодійність: підбірка вересневих концертів у Хмельницькому
Фото bestpeopleclub

Хто зі зірок та з чим цього місяця завітає до Хмельницького?

Українці працюють на перемогу! Кожен на своєму місці.

Українські зірки – не виняток. Дають благодійні концерти по Україні та за її межами. Частину коштів, виручених від продажів квитків, передають на потреби українських захисників.

Зірковий «десант» очікують у вересні й у Хмельницькому. Щоправда, попереджають: у графіку можливі зміни. Війна ж усе-таки.  

Відео дня

ТОП-5 благодійних концертів у вересні:

  • 6 вересня на побачення запрошує прима української стендап-комедії Лера Мандзюк.

  • 14 вересня до Хмельницького завітає Zlata Ognevich з концертною програмою «Світло». 

Це вперше від початку війни співачка вирушила в міні-тур Україною в супроводі свого бенду. Назву концертній програмі й туру «Світло» дала нова пісня, народжена в дні війни й присвячена працівникам ДСНС. За кілька днів буквально трек увійшов у ТОП-100 найкращих кліпів на YouTube.

До слова, від початку бойових дій співачка активно підтримує нашу армію, виступаючи у військових частинах та шпиталях, бере участь у благодійних проєктах і концертах як за кордоном, так і в Україні.

І тур «СВІТЛО» не виключення: частину зібраних коштів буде передано на потреби ЗСУ.

  • 15 вересня для хмельничан і гостей міста виступатиме легендарний гурт «Скрябін» - музиканти, які понад 20 років були на сцені з Андрієм Кузьменком.

Упродовж вечора пам’яті Кузьми лунатимуть безсмертні хіти Скрябіна: «Мамо!», «Мовчати», «Люди, як кораблі» та інші.

Частину коштів зі «Скрябін. Вечір пам’яті Кузьми» буде перераховано на ЗСУ.

  • 17 вересня у Хмельницькому одразу з двома благодійними концертами на підтримку ЗСУ виступить законодавець музичних трендів Артем Пивоваров.

Шанувальники його творчості давно вивели формулу унікальності артиста - «стихійним». Співак, музикант і саунд-продюсер належить до нового покоління артистів - зухвалих, нестандартних, внутрішньо вільних, з глибокої власною філософією, яку несе в маси.

Пісні Артема завойовують перші рядки музичних чартів, а кліпи набирають мільйонні перегляди на YouTube. Собі за мету Артем ставить змінити «обличчя» музичної індустрії на краще.

  • 18 вересня на любителів джазу чекає вечір французької музики «Saison de velours» (Оксамитовий сезон).

Це буде не банальний джаз, а концептуальний концерт із спеціальною програмою, де пересікатимуться шлягери поколінь, від Леграна - до сучасних проєктів, як ZAZ.

На сцені - чисто чоловіча команда! На гостей чекає коктейль з неймовірної суміші класичних французьких творів із вкрапленнями джазових імпровізацій та шаленого драйву у стилі мануш.

Кошти з кожного квитка будуть спрямовані на підтримку Медичного корпусу Львівщини, що сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення «А30B»

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Шулаков

    ВОЙНА.....а у них концерты...капец какой то.

keyboard_arrow_up