Зникнення 28-річного старости села на Летичівщині: що відомо про пошуки

Зникнення 28-річного старости села на Летичівщині: що відомо про пошуки
  • Чоловік вийшов з дому 27 травня.

  • Відтоді його ніхто не бачив.

  • У поліції повідомили, що відомо на цей момент.

Вчора, 28 травня, правоохоронці повідомили про зникнення чоловіка на ім’я Василь Коротун. За день до того, 27 травня о 08:20, він вийшов зі свого будинку в селі Ярославка Летичівського району. Відтоді його ніхто не бачив. На момент зникнення чоловіку було 28 років. Розшуком займається Летичівський відділ поліції.

Ми звернулися до начальника Летичівського відділу поліції Валерія Онісьєва, аби дізнатися, що відомо на цей момент. Він розповів, що пошуки чоловіка тривають. Відомо, що чоловік обіймає посаду старости села Ярославка Меджибізької ОТГ.

За словами Валерія Онісьєва, чоловік вийшов з будинку вранці 27 травня, чоловік мав намір піти на роботу. Додав правоохоронець, що Василь Коротун має позитивну характеристику та не зловживає алкоголем. На конфлікти та погрози він не скаржився. Шукають Василя Коротуна на території Летичівського району, орієнтування розіслані по всій території області.

Відео дня

Нагадаємо, що дата народження зниклого Василя Коротуна — 18 лютого 1992 року. Прикмети чоловіка за повідомленням поліції: зріст 175 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся чорне, має бороду. Був одягнений у куртку з капюшоном зеленого кольору, сорочку білого кольору, штани чорного кольору, чорні туфлі. При собі мав чорний рюкзак, в якому документи, що посвідчують його особу, та ноутбук.

Якщо вам відома інформація щодо зникнення Василя Коротуна, правоохоронці просять повідомити її за номерами 102 або 0385720181. Також можна звернутися особисто за адресою: селище Летичів, вул. Івана Франка, 20.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up