Дощ, сніг та сильний вітер: до України насувається новий циклон з негодою

Дощ, сніг та сильний вітер: до України насувається новий циклон з негодою
Фото ілюстративне
  • В останні дні зими погода знову вередуватиме.
  • Синоптики обіцяють похолодання та опади.

 

У четвер, 28 лютого, через циклон частину України накриють дощі та мокрий сніг. Окрім цього, буде сильний вітер. Про це на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

  • "Найближчої ночі циклон розташується над Лівобережною Україною і тому дощі та мокрий сніг очікуються у центральних областях (окрім Вінниччини), у південній частині та на Сході. Опади супроводжуватимуться сильним вітром. Вдень циклон залишить нашу територію, опади потягнуться за ним на північний схід, лише незначна волога ще втримається у східних областях та торкнеться Сумщини. Проте сильний вітер вдень втримається. На решті території України переважатиме суха погода, навіть із сонечком".

 

Відео дня

За прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, останні дні лютого будуть холодними. У перші дні березня також слід очікувати невеликі опади.

  • "З середини першої декади березня і до кінця буде вітряно. Температура в цей період буде коливатися: вночі — мороз, а вдень — переважно тепло, хоча можливі морози і в денний час", - розповів синоптик "Фактам".

Невеликі дощі, подекуди з мокрим снігом, обіцяють найближчими днями й в Укргідрометцентрі. 

  • "На початку березня вночі від 2 градусів тепла до 3 морозу, а вдень - 2-7 тепла. У південних областях температура підніметься до плюс 10-11. 2 березня на Правобережжі України пройдуть дощі з мокрим снігом. Такі ж опади можливі до кінця тижня і в інших регіонах країни", - розповіла заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up