На Хмельниччині зафіксували 6 температурних рекордів у грудні

На Хмельниччині зафіксували 6 температурних рекордів у грудні
Фото ілюстративне
  • Найтеплішими було в Кам’янці, найхолодніше — у Хмельницькому.

  • Де ще фіксували рекорди по області? 

Цьогорічна осінь була аномально теплою. Кліматологи стверджують, що усе це через кліматичне явище Ель-Ніньо, що впливає на погоду по всьому світу. Так осінь виявилась однією з найтепліших за весь період спостережень. 

Лише на Хмельниччині синоптики зафіксували 5 температурних рекордів. Наприкінці листопада — початку грудня прийшла справжня зима. Область засніжило та були морози. Однак, вже з середини місяця на Хмельниччині потеплішало. 

В останні дні синоптики знову зафіксували температурні рекорди в області. Про це повідомили в гідрометцентрі. Так, 19 грудня рекордів було 2. Максимальна температура повітря вдень досягла:

Відео дня

А вже 20 грудня таких рекордів зафіксували вдвічі більше. За даними метеостанцій області на Хмельниччині цього дня було 4 температурних рекорди. Максимальна температура повітря вдень досягла:

Нагадаємо, кінець листопада та грудень запам'яталися жителям Хмельниччини снігом та сильним вітром, які наробили лиха на електролініях та принесли чимало замороки водіям. Синоптики вже зробили перші прогнози погоди на зиму. Дібрали для вас кілька прогнозів різних метеорологів, аби погодна картина була більш об'єктивна. Дізнавайтесь якою буде зима за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up