На Хмельниччину прийде весна: погода на вихідні 23-24 березня

На Хмельниччину прийде весна: погода на вихідні 23-24 березня
  • Яку погоду прогнозують в нашій області в суботу та неділю?

За прогнозами синоптиків, погода у найближчі дні буде нагадуватиму весняну. Потепліло вже сьогодні, в п'ятницю, але в суботу стовпчики термометрів піднімуться на кілька градусів вище. В неділю може крапати дрібний дощ.

Про це стало відомо в регіональному гідрометцентрі.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом першого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь, чого чекати від погоди в березні в окремому матеріалі.

Відео дня

Яка погода буде на цих вихідних на Хмельниччині?

Прогноз погоди на 23 березня

У суботу, 23 березня, на Хмельниччину повернеться погода з весняним настроєм. Вночі ще подекуди буде холодно, а от вдень повітря прогріється до максимальних +15 градусів. Цього дня з-за хмар визиратиме сонце. Опадів синоптики не прогнозують.

Температура повітря по області вночі буде 1-6 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 10-15 тепла.

У Хмельницькому вночі прогнозують 3-5 тепла, вдень очікується 12-14 градусів з позначкою «+».

Прогноз погоди на 24 березня

В неділю, 24 березня, на Хмельниччині буде хмарна погода, але з проясненнями. Вдень дощові хмари поступово «накриватимуть» область із північного заходу. з півночі Хмельниччини до центру. І під вечір невеликі опади можливі на всій території Хмельниччини.

Щодо температури, то вночі 24 березня по області прогнозують від 3 до 5 градусів тепла, а вдень – 7-9 градусів вище нуля. 

В Хмельницькому очікується від 2 до 4 градусів вище нуля, вдень термометри покажуть 6-8 градусів.

Отже, вихідні  на Хмельниччині розпочнуться з теплої погоди, натомість в неділю область можуть накрити опади. В понеділок ще трішки покапає. А з вівторка нас знову чекають потепління.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up