Найближчої ночі в західних областях прогнозують до -6 градусів морозу (ПРОГНОЗ)

Найближчої ночі в західних областях прогнозують до -6 градусів морозу (ПРОГНОЗ)

Дізнавайтесь що прогнозують синоптики на найближчі дні.

Незважаючи на те, що на календарі вже 2 тижні, як весна, та зима не хоче відходити. Зранку 16 березня в обласному центрі падав сніг. Якої погоди чекати в найближчі дні розповіла синоптик Наталка Діденко

— Весна рухається вперед, але часом стара і немічна зима хоче з-за сезонного кордону вколоти нашу юну красуню смішним вже холодом. Заздрість, схоже, не лише людська риса, — пише синоптикиня. 

За її словами, найближчої ночі, 17 березня, морози становитимуть у західних областях до -1-6 градусів. На півночі ж буде від +2 тепла до -2 морозу. Схід, південь та значну частину центру прикриє хмарами, тому тут очікується +3+5, місцями навіть до +7 градусів. 

Відео дня

Але вже вдень "мінуси" затихнуть. Очікується +4+9 градусів, а на півдні Одещини, в Криму та Приазов'ї +8+12 градусів.

На 17 березня Діденко передбачає дощ, ймовірно з мокрим снігом. Він пройде найближчої ночі та завтра вранці в східних областях, а також місцями на Полтавщині, Черкащині та у Дніпрі з районами. Вдень практично повсюди в Україні — без опадів.

Субота буде холодна, але суха. У неділю стане тепліше і вийде сонце. За словами Діденко, це буде найкращий день із найближчих для свіжого повітря.

Натомість у понеділок передбачають аж до +11+13 градусів. Але у вівторок прийде дощ. А вже із середини наступного тижня знову повернеться розкішне тепло, до +14+19 градусів. 

Народний синоптик Стас Щедрін додає, що 3-а декада березня по всій Україні пройде майже з літньою погодою,

В цей період як денна, так і нічна температура не опускатиметься нижче нуля. Із 20 чисел у більшості областей, температура зросте до +13+15, а десь з 23-24 числа, температура наростатиме до +19+24.

Доречі й опадів повинно бути дуже небагато, переважно буде сонячна та суха погода.

Додамо, детальний щоденний прогноз погоди на цей тиждень читайте в матеріалі Від морозів до +12 у Хмельницькому: прогноз погоди на тиждень

Також синоптики зробили перші прогнози погоди на весну. Дізнавайтеся якою буде погода в березні, квітні та травні 2023 року на Хмельниччині за посиланням. 

Нагадаємо, що в березні буде 4 короткочасні магнітні бурі. Причина цього явища – обурення магнітного поля Землі, коли планета виявляється під ударом сонячного вітру. Магнітні бурі будуть слабкої, сильної та середньої потужності. Це може призвести до погіршення самопочуття. Коли відбудуться магнітні бурі читайте в матеріалі У березні буде 4 магнітні бурі: коли їх чекати та як вберегти здоров’я

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up