Похмуро та вітряно: прогноз погоди на тиждень на Хмельниччині

Похмуро та вітряно: прогноз погоди на тиждень на Хмельниччині

Синоптики прогнозують невеликі дощі, періодичні тумани, але без істотних похолодань.

Найближчими днями в Хмельницькій області прогнозують вогку погоду. Однак, істотних опадів поки не буде. 

— Завтра проскакуємо між крапельками. Дощами, тобто. 24 жовтня в Україні буде хоч і вогко, проте без істотних опадів. Лише найближчої ночі пройдуть дощі в східних областях. Але вже завтра вдень — скрізь без особливих опадів, — каже синоптик Наталка Діденко

Прогнозують і періодичні тумани. Температура повітря в Україні буде досить комфортна, +10+18 градусів.

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 24 жовтня, температура повітря коливатиметься від +8+9 вночі до +14+16 вдень. Вітер південно-західний, 3-5 метрів за секунду. Ясною погодою нас цей день не порадує — хмари у Хмельницькому закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У вівторок, 25 жовтня, протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Вітер південний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9 вночі та +10+11 вдень.

В середу, 26 жовтня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. З ранку буде йти дрібний дощ, який припиниться тільки ввечері. Вітер північно-західний, 5-7 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +10 вночі та +15 вдень.

У четвер, 27 жовтня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Опадів не передбачається. Температура +8 вночі та +10+15 вдень. Вітер північно-західний, 3-5 метрів за секунду.

У п’ятницю, 28 жовтня, ясною погодою нас цей день не порадує — хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря: +5+9 вночі та +10+15 вдень. Вітер північно-західний, 3-5 метрів за секунду.

На вихідні, 29-30 жовтня, стовпчики термометра піднімуться до +6+8 вночі та +10+16 вдень. У суботу ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. У неділю вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів на вихідні. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Також читайте скільки магнітних бур очікують в жовтні, коли саме вони будуть та як вберегтися від шкідливого впливу. Що радять робити метеозалежним, а чого категорично не рекомендують читайте в матеріалі Магнітні бурі у жовтні 2022: календар небезпечних для самопочуття дат

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up