Прогноз погоди на кінець січня - початок лютого по Хмельниччині

Прогноз погоди на кінець січня - початок лютого по Хмельниччині
  • На тижні прийде антициклон і принесе потепління. 

  • Розповідаємо подобовий прогноз. 

Із понеділка погода трохи зміниться, а сірі хмари розбавляться сонечком. Причиною цього стане антициклон на ім'я Enno. Він організує суху і значною мірою сонячну погоду в більшості країн Європи на всьому континенті. Про це пише синоптикиня Наталка Діденко. 

— Антициклон - це не лише відсутність опадів, а й мала вірогідність сильного вітру. Тому завтра, 29-го січня, практично повсюди буде сухо, можливо навіть із сонечком та спокійним невеликим вітром, — додає Діденко. 

Температура повітря найближчої ночі -2-7 градусів, на півдні близько нуля, завтра вдень від -3 морозу до +3 тепла.

Відео дня

Найближчими днями передбачається свіжа погода, без опадів, а з початку лютого потепліє та знову з'являться опади. Надалі ще будуть похолодання. 

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 29 січня, температура повітря коливатиметься від -4 вночі до 0 вдень. Ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує ясним небом. Без опадів.

У вівторок, 30 січня, хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -5 до +2. 

В середу, 31 січня, майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Без опадів. Температура -5 вночі та +4 вдень. 

У четвер, 1 лютого, майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря прогріється до -2 вночі до +3 вдень.

В п’ятницю, 2 лютого, вранішній сніг поступово перейде у дрібний дощ, який ввечері зміниться дрібним снігом. Температура повітря: -1 вночі та 0 вдень. 

На вихідні, 3-4 лютого, стовпчики термометра опустяться до +5 вночі і піднімуться до +8 вдень. В суботу буде триматися хмарна погода. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ. В неділю дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

*за даними сайту sinoptik.ua.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up