Спекотне завершення літа: погода на тиждень у Хмельницькому

Спекотне завершення літа: погода на тиждень у Хмельницькому

Дізнавайтесь де пройдуть дощі і коли шкваритиме сонечко.

Прийдешній тиждень обіцяють спекотним та без дощів. Наприкінці літа шкваритиме майже по всій країні. 

— Літо — зріле і характер вже встоявся, зміцнів, спеку демонструватиме в усій Україні. І завтра, і найближчими днями, особливо цікаво — на День Незалежності — температура повітря в більшості областей становитиме +28+33 градуси, на сході та півдні подекуди до +32+35 градусів, — повідомляє синоптикиня Наталка Діденко

22 серпня синоптики прогнозують невеликі дощі з грозами в Карпатах та вночі у центральних областях.

Відео дня

На День Прапора очікується суха погода з температурою повітря +28+34 градуси. В Карпатах трохи погуляють дощики. На День Незалежності скрізь — сонце та протягом дня +28+34 градуси. Ввечері грозові дощі пройдуть на Закарпатті та в Карпатах.

Отож, найближчим часом буде справжнє літо — сонячне, щедре, спекотне.

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 22 серпня, температура повітря коливатиметься від +15+17 вночі до +25+27 вдень. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. День буде похмурим, прояснилася тільки ввечері. Без опадів.

У вівторок, 23 серпня, вранішні хмари протримаються майже увесь день, а ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +14+16 вночі та +29+31 вдень.

В середу, 24 серпня, на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +14+16 вночі та +29+31 вдень.

У четвер, 25 серпня, погода буде ще спекотнішою. Знову ж на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура +16+18 вночі та +30+32 вдень. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 26 серпня, весь день триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів. Температура повітря: +16+18 вночі та +30+32 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 27-28 серпня, стовпчики термометра піднімуться до +17+20 вночі та +21+29 вдень. Без опадів на вікенд. 

У суботу небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. В неділю вранці небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, у серпні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Одна з магнітних бур буде досить потужною, тож матиме вплив на самопочуття метеочутливих людей. Бурі варто очікувати впродовж всього місяця. Триватимуть ці магнітні коливання недовго. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у серпні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up