Як пережити літню спеку: 8 корисних порад

Як пережити літню спеку: 8 корисних порад
  • Кілька днів в Україні нещадно шкваритиме сонце. 
  • Тож є ризик легко заробити зневоднення чи перегрітися аж до теплового удару.
  • Щоб до цього не дійшло, слід попіклуватися про себе і вжити певних заходів.

Цього тижня по всій Україні буде спекотно. Стовпчики термометрів піднімуться до +35. Найспекотнішою буде середина тижня. Метеоролог Наталка Діденко радить найближчі 2-3 дні уникати перебування на сонці, ховатися усіма розумними способами від надвисокої температури повітря. 

“Хто не любить і погано переживає спеку — тому найближчі два-три дні краще десь причаїтися за заштореними вікнами, регулярно робити вологе прибирання, лежати морською зіркою на підлозі у ванній кімнаті (якщо можна поміститися), вибиратися на вулицю або рано-вранці, або після 18-19 години. Стане легше дихати з четверга”, — зазначає синоптикиня. 

Вже від 28 червня максимальна температура повітря у більшості областей України становитиме +28+33, місцями до +35 градусів. У західних областях та в південній частині буде сухо впродовж усієї доби вівторка.

Відео дня

В Українському гідрометцентрі повідомляють, що на Хмельниччині найближчими днями спостерігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки. 

Що ж робити якщо сидіти вдома не варіант? Як не стати жертвою теплового удару і з легкістю пережити спекотні літні дні розповіли в Управлінні патрульної поліції

Як пережити літню спеку?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up