Магнітні бурі у серпні 2022. Як вберегти себе

Магнітні бурі у серпні 2022. Як вберегти себе
  • Сонячна активність може негативно позначитися на самопочутті здорових людей і значно погіршує стан метеозалежних. 

  • Дізнавайтеся коли слід очікувати магнітних бурь в серпні та як вберегтися в цей період.

У серпні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Одна з магнітних бур буде досить потужною, тож матиме вплив на самопочуття метеочутливих людей. Бурі варто очікувати впродовж всього місяця. Триватимуть ці магнітні коливання недовго. Але слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися, передає Центр прогнозування космічної погоди.  

Календар магнітних бур у серпні 2022 року

Серпень обіцяє бути дуже важким для людей, які страждають від наслідків магнітних бур. Протягом цього місяця їх буде 4, найсильніша з яких триватиме цілий тиждень. 

1 серпня розпочнеться перше магнітне коливання місяця. Це буде незначна за потужністю магнітна буря. Триватиме вона протягом кількох днів – до 3 серпня.

Відео дня

Ще магнітне коливання ви можете відчути 10 та 11 серпня. Проте ця магнітна буря буде середньою й вплине на стан метеочутливих людей. Варто звернути увагу на стан свого здоров'я, відмовитися від шкідливих звичок та перейти на здоровий раціон.

16 серпня розпочнеться сильне магнітне коливання, яке буде відчутне та впливатиме на здоров'я та фізичний стан. Може боліти голова, змінюватиметься тиск, відчуватиметься слабкість, будуть проблеми зі сном. Триватиме ця потужна буря аж до 22 серпня.

29 серпня магнітна буря буде незначною, але може мати вплив на літніх людей та тих, у кого є серцево-судинні захворювання. Триватиме вона впродовж дня.

Як магнітні бурі впливають на здоров’я

Магнітні бурі, геомагнітні коливання, спалахи на Сонці та підвищена сонячна активність можуть нести загрозу для здоров'я та самопочуття людей, особливо для тих, хто має хронічні недуги. Особливо уважними до свого здоров'я у цей період треба бути людям з гіпертонією та хворобами серця і судин. Саме їм обов'язково варто моніторити прогноз магнітних бур.

Варто пам'ятати, що у час активних магнітних бур потрібно уважно ставитися до свого стану здоров'я, захищати свій організм від сонячного впливу та робити все, щоб уникнути загострення хронічних хвороб, якщо вони у вас є. Медики також рекомендують зменшити у раціоні кількість нездорової їжі та алкоголю. Самопочуття можуть покращити легкі фізичні вправи.

Поради, як пережити магнітні бурі у серпні 2022

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up