Тепліше, ніж завжди. Синоптики потішили прогнозом на листопад

Тепліше, ніж завжди. Синоптики потішили прогнозом на листопад
Фото ілюстративне
  • Синоптики прогнозують, що останній місяць осені буде теплішим, ніж зазвичай.

Поки кінець жовтня радує теплом і сонцем, синоптики не забарились із прогнозом на наступний місяць. Обіцяють, що середня температура повітря буде вищою показників минулих років. Відтак в останній місяць осені можна буде насолодитись сухою і теплою погодою. Про це інформує Укргідрометцентр. 

Цьогоріч зима не поспішатиме. Очікується, що середня добова температура повітря по Україні буде вищою, порівняно з минулорічними показниками. 

"Середня місячна температура передбачається 1-8° тепла (в горах 0-3° тепла), що у західних областях близько до середніх багаторічних значень, на решті території  - на 1-1,5° вище середніх багаторічних значень", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Довідка:

За інформацією Укргідрометцентру, зазвичай середня місячна температура повітря для листопада складає  0-7° тепла. Абсолютний максимум температури повітря становить 16-24° тепла - у Чернівецькій, центральних, південних областях та в Криму місцями 25-29°.

Абсолютний мінімум - 15-24° морозу, у північних, східних, Дніпропетровській та Запорізькій  областях місцями 25-31°, на півдні Криму та Одещини 8-13° морозу. Середня місячна кількість опадів складає 30-61 мм, в Карпатах та на Закарпатті  до 62-142 мм.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleg Ermakov

    одни пугают морозами , другие теплом ! В что , из разных стран ?
  • Людмила Ремізовська

    не мешает отопление приглушить днем, а то окна открываем и кошельки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up