Якою буде погода на Новий рік по Хмельницькому та області

Якою буде погода на Новий рік по Хмельницькому та області
  • Найближчими днями очікується незвично тепла погода. 

  • Новий рік буде без снігу майже у всіх областях. 

Цьогоріч в Україні прогнозують дощ замість снігу на Новий рік та не характерне тепло. Про це розповіла синоптикиня Наталія Діденко.

За її словами, 31 грудня в Україні буде переважно сухо, температура повітря +3+7 градусів, на півдні до +10 градусів.

У новорічну ніч у більшості областей України снігу не очікується. Лише у західній частині розпочнеться дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +1+5 градусів, на сході близько нуля.

Відео дня

Перший день січня також може бути дощовим. Дощ із заходу пошириться на більшість областей України, включаючи Крим. Денна температура повітря складатиме +3+7 градусів, у південній частині +6+10 градусів.

Зображення із ФБ-сторінки Наталки Діденко

Якою буде погода 31 грудня - 1 січня на Хмельниччині

За прогнозом обласного гідрометцентру сьогодні на території Хмельниччини буде хмарно з проясненням, без опадів. Вітер південно-західний, з поривами 5-10 м/с.  Температура повітря вночі від -2 морозу до +3 тепла, а вдень +3+8 тепла.

У Хмельницькому температура повітря вночі буде близько 0, вдень +4+6 тепла. Увесь день буде похмурим, з невеликими проясненнями. До пізнього вечора опадів більше не очікується. Перший день 2024 року в обласному центрі також буде хмарним. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Температура повітря лише плюсова — від +1 до +5.

Тут і далі скрін з сайту sinoptik.ua

На півночі, у Шепетівці, 31 грудня протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від 0 до +5 градусів. Вже з Нового року буде ще тепліше — +3+6. Але 1 січня дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.

На півдні, у Кам’янці-Подільському, в останній день року буде також хмарно і без опадів. Температура повітря 31 грудня коливатиметься від +2 до +8 градусів. Вже наступного дня буде триматися хмарна погода, але піде дрібний дощ, Проте ближче до вечора 1 січня він повинен стихнути. Буде тепло — температура коливатиметься від +1 до +6. 

Додамо, що 31 грудня буде слабка геомагнітна буря. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up