Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Дізнавайтесь яким буде початок останнього місяця літа в Хмельницькому. 

Серпень розпочнеться неоднорідними та хаотичними дощами. Про це пише синоптик Наталка Діденко. У першу добу серпня слід очікувати короткочасні дощі у західних областях (окрім Львівщини) та подекуди по півдню і центру України. На півночі, сході України, Черкащині, Полтавщині вночі буде сухо.

— Вдень Північ, північний схід та значна частина Західної України буде вже без опадів. А вже ввечері 1 серпня на заході прояснить, опади повністю припиняться, а на решті території України якраз домінуватиме волога погода з дощами та грозами, — додає синоптикиня

 

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня на Хмельниччині?

У понеділок, 1 серпня, температура повітря коливатиметься від +15+17 вночі до +22+24 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі піде сильний дощ, який вранці послабшає. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері сильний дощ може піти знову..

У вівторок, 2 серпня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Вітер північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +14+16 вночі та +24+26 вдень.

В середу, 3 серпня, синоптики прогнозують ясне небо до самого завершення дня. Без опадів. Вітер знову північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря незмінна — +14+16 вночі та +24+26 вдень.

У четвер, 4 серпня, чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів. Температура +13+15 вночі та +29+31 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 5 серпня, ранок та вечір будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів. Температура повітря: +13+15 вночі та +29+31 вдень. Вітер північний, 3-8 метрів за секунду.

На вихідні, 6-7 серпня, буде без опадів. Стовпчики термометра піднімуться до +19+22 вночі та +24+29 вдень.

У суботу весь день утримається ясна погода. В неділю погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Вікенд прогнозують без опадів.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Літо помалу....

keyboard_arrow_up