Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Дізнавайтесь коли буде дощ, а коли варто одягти щось легеньке, бо шкваритиме сонечко. 

Середина серпня розпочнеться спекою. Синоптики стверджують, що 15 серпня у східній частині України очікується чи не найсильніша спека в Європі. Вдень обіцяють +36+38 градусів. Загалом в Україні буде повсюди спекотно. Максимальна температура повітря становитиме +29+34 градуси. 

 

У західних областях повітря виявиться не аж таким пекучим, вдень у понеділок +25+30 градусів. Дощі та грози витягнуться від західної частини України до південної, захоплюючи часом центральні області. При грозах можливі зливи, град та шквали вітру. На решті території опади малоймовірні, попереджає синоптикиня Наталка Діденко

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня на Хмельниччині?

У понеділок, 15 серпня, температура повітря коливатиметься від +16+18 вночі до +24+26 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. День буде хмарним. Удень очікується дрібний дощ, ввечері — дощ із грозою.

У вівторок, 16 серпня, впродовж усього дня буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Вітер західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +16+18 вночі та +25+27 вдень.

В середу, 17 серпня, впродовж усього дня погода буде похмурою. Увесь день йтиме дощ, який вдень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Вітер північно-західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +16+18 вночі та +25+27 вдень.

У четвер, 18 серпня, хмари, шо з'являться на небі вранці та протримаються майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура +15+17 вночі та +26+28 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 19 серпня, ранкові хмари затримаються до вечора, а потім розсіються. Без опадів. Температура повітря: +15+17 вночі та +29+31 вдень. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 20-21 серпня, стовпчики термометра піднімуться до +18+20 вночі та +23+26 вдень.

У суботу небо буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.

В неділю протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі піде дрібний дощ, який до ранку повинен закінчитися. Удень та ввечері він очікується знову.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, у серпні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Одна з магнітних бур буде досить потужною, тож матиме вплив на самопочуття метеочутливих людей. Бурі варто очікувати впродовж всього місяця. Триватимуть ці магнітні коливання недовго. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у серпні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up