Якою буде погода в Україні в березні: синоптики дали перший прогноз

Якою буде погода в Україні в березні: синоптики дали перший прогноз
УНІАН
  • Після незвичайно теплої зими весна в Україні теж здивує.

 

Погода в Україні в березні буде теплішою за норму. Про це "Українській правді" розповіла начальник відділу кліматології Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського Олена Доніч.

Як вона додала, останні березні були теплі, значно вище за кліматичну норму. Середня температура повітря у березнях, що слідували за теплими зимами минулих років, складала +5,4, +6 і +1,4 градуса. При цьому кліматична норма для березня по Україні складає 0,8 градуса тепла.

До слова, в Україні найтепліші зими за всю історію спостережень з 1891 року були в таких роках: 1901-1902, 1989-1990, 2006-2007 рр., а також нинішня зима 2019-2020 рр.

Відео дня

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків лютий в Україні буде теплішим за норму, однак у другій половині місяця може похолодати.

За розрахунками народного синоптика Леоніда Горбаня, лютий плавно перейде у березень та фактично стане його продовженням — буде похмуро, сиро і прохолодно, з дощами, хоча і без великих морозів.

Читайте також: В Україну повернеться тепла зима: прогноз на тиждень

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up