Йде антициклон “Дуня”: якою буде погода в перший тиждень грудня по Хмельниччині

Йде антициклон “Дуня”: якою буде погода в перший тиждень грудня по Хмельниччині
  • Температура переважно буде мінусова. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

На початку тижня погоду формуватиме антициклон під назвою Dunja. Це означає прояснення, особливо нічні, які сприятимуть вихолодженню повітря. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

— Тому найближчої ночі мороз зміцніє: -5-10 градусів, на півночі та заході місцями до -12-14  градусів. Протягом дня 4-го грудня в Україні очікується від 4 морозу до 1 тепла, на півдні +2+6 градусів, — пише Діденко. 

Натомість опадів очікувати не варто. Малоймовірно, що Dunja їх принесе. 

Відео дня
Зображення зі сторінки Наталки Діденко у Фейсбук

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 4 грудня, температура повітря коливатиметься від -7 вночі до -4 вдень. Похмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів.

У вівторок, 5 грудня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря прогріється від -6 вночі до 0 вдень.

В середу, 6 грудня, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура -1 вночі та 0 вдень. 

У четвер, 7 грудня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря прогріється до -4 вночі до -1 вдень.

В п’ятницю, 8 грудня, з самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря: -3 вночі та -1 вдень. 

На вихідні, 9-10 грудня, стовпчики термометра опустяться до -4 вночі і піднімуться до -1 вдень. Обидва дні буде хмарно. В неділю увечері йтиме дрібний сніг.

*за даними сайту sinoptik.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up