Депутат облради від «Свободи» Віктор Бурлик вдарив агітатора від Анатолія Собка (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Депутат облради від «Свободи» Віктор Бурлик вдарив агітатора від Анатолія Собка (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)
Скріншот з відео у Facebook
  • Конфлікт стався вчора, 18 липня, на зупинці поблизу залізничного вокзалу.

  • За повідомленнями сторін конфлікту, його причиною була спроба представників Собка розклеїти агітки на стендах.

  • У поліції вже розслідують кримінальну справу.

  • Деталі конфлікту дізнавалися журналісти vsim.ua.

Кандидат від 187 округу Анатолій Собко на своїй сторінці у Facebook виклав відео під назвою «Побиття волонтерів Анатолія Собка». У ньому він розповідає про напад на своїх агітаторів на зупинці «Залізничний вокзал». Кандидат каже, що його волонтерів побили та розпили на них газ. За словами Собка, вони намагалися розклеїти агітацію на спеціально облаштованих для цього тумбах.

 На відео видно, як депутат Хмельницької обласної ради від «Свободи» Віктор Бурлик б’є спочатку рукою, а потім ногою іншого чоловіка. При цьому їх намагається розборонити заступник міського голови Хмельницького Володимир Гончарук. Також можна побачити, як в обличчя кільком людям, серед яких Віктор Бурлик, розпиляють газ. Хто саме це робить, не видно, адже цю людину закриває тумба для агітації. У відео Анатолій Собко говорить, що його волонтери зверталися за медичною допомогою.

Відео дня

За поясненнями щодо цієї ситуації ми звернулися до депутата Хмельницької обласної ради від «Свободи» Юрія Смаля. Він розповів про події зі слів агітаторів Віталія Діденка. Юрій Смаль сказав, що приїхав на зупинку після того, як агітатори повідомили про конфлікт, а саме провокативні дії агітаторів від Анатолія Собка. Депутат розповів, що представники Анатолія Собка намагалися зривати агітматеріали Віталія Діденка, а також клеїти власні. Один з агітаторів сказав Віктору Бурлику, що «мало вас, майдановцев, Янукович перестрелял». Через це свободівець і вдарив його. Юрій Смаль називає всю цю ситуацію свідомою провокацією.

За цим фактом поліція вже розслідує кримінальну справу. Про це розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Валентин Білянський. Провадження відкрили за статтею 125 («Умисне легке тілесне ушкодження»).

Протягом липня «Опора» зафіксувала два випадки агресії щодо кандидатів. Так, висуванець від «Свободи» на 192 окрузі Назарій Чепко повідомив про напад на себе. При цьому він звинуватив одного зі своїх конкурентів. А кандидат від «Слуги народу» на 190 окрузі Олексій Жмеренецький заявив, що йому погрожують вбивством та подав заяву до поліції.

Оновлення

Пізніше Віктор Бурлик виклав на своїй сторінці у Facebook відео, у якому розповідає про свою позицію щодо цієї ситуації. У ролику є кадри, зняті іншою людиною. На них видно, як представник Анатолія Собка намагається здерти плакати Віталія Діденка зі стенду. Віктор Бурлик говорить, що піддався на провокацію, вдаривши агітатора від Анатолія Собка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Аладін

    Бурлик красава!
  • Олександр Симчишин

    Газета Всім це свободівський медіаресурс. Майже всі мої коментарі видалені щодо свободівців. Коли Симчишин збільшив фінансування ЗМІ у цьому році я одразу сказав, що збирається у народні депутати. Помилився лише у кандидаті від свободівців. Наші гроші йдуть не на розвиток міста, а на закріплення свободівців при владі. На тумбі три сторони, всі заліплннгі мордою Діденка. А іншим куда вішати свої агітки? І взагалі є вимоги до розмірів агіток, а не на всю площину сторони тумби. Люди, якщо не хочете щоб вас мали за непотріб зробіть правильний вибір і приберіть нарешті цю нечисть свободівців. Поки їх не було при владі в країні був мир і люди у рази краще жили ніж зараз.
  • Олег Ярошевский

    Когда это партия "сволота" стала лидером предвыборной гонки?
  • Oleh Matvieiev

    Конфлікт стався тому що бурлик, депутати від свободи, а також мер , вирішили що вони закон в місті і можуть робити що вважають за потрібне і з ким вважають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up