Голова Хмельницької облради пішов у відставку через погрози

Голова Хмельницької облради пішов у відставку через погрози
На позачерговій сесії Хмельницької облради Микола Дерикот склав повноваження.

- Я складаю свої повноваження через те, що , - говорить Микола Дерикот. - До мене почали надходити погрози, особисто Лесков (депутат Хмельницької облради - прим.ред.) заявив що якщо я не складу повноваження, то будуть погрожувати моїй сім"ї. Я написав цю заяву, але це зроблено під тиском. Писати за власним бажанням я її не буду, якщо мене тільки усунуть.

На сесії оголосили перерву. А після цього Микола Дерикот оголосив, що йде з посади і зачитав заяву.

Під час сесії у залу увірвалися молодики у масках і з бітами. Вони спостерігають за процесом. На майдані знаходиться близько 200 хмельничан.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    «Партія Регіонів» на чолі з екс-губернатором Ядухою В.С., а також з начальником обласного Управління культури і туризму національностей та релігій Іриною Труновою, генеральним директором Хмельницької обласної філармонії Олександром Драганом та генеральним директором Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М.Старицького Петром Данчуком співпрацювали зі злочинною владою, робили все по інструкції системи. Через таких як вони злочинна влада трималась на місці. Недовіра цим регіоналам! Люстрація їхньої влади! Слава нації! Слава Україні!
  • Anonymous

    Кричали о кровавой власти. Так вот она, появилась ! Самая настоящая кровавая власть, с угрозами, с шантажем.
  • Anonymous

    Свобода послала своъх дебілівв у масках і з бітами, бо давно вже хоче захопити владу у Хмельницькый області. Мирним шляхом це їй ніколи не вдасться, а під фізичним примусом і дурний може. Так само і Сабій став народним депутатом, наїхавши на Олуйка, звинувативши його у фальсифікаціях. Але Олуйко розумна людина, а не не те що Сабій з освітою ветеринара. Професія звісно потрібна, але ж не для представлення інтересів людей. Краще нехай інтереси тварин представляє, лікує їх, якщо звісно гарно навчався і вміє.
  • Anonymous

    такие, как дерикот и довели всех до сегодняшних событий. ай-да на сволку помои принимать. а сидишь в теплом кабинете, а толку от тебя 0.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up