Кандидатка на посаду міського голови заявила про погрози

Кандидатка на посаду міського голови заявила про погрози
Фото зі сторінки Інни Ящук у Facebook
  • Інна Ящук розповіла, що її життю та життю її родини погрожують.

  • Також зазначила, що вже звернулася до поліції.

Кандидат на посаду міського голови Хмельницького від «Слуги народу» Інна Ящук заявила про те, що їй погрожують. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 13 жовтня. За її словами, погрози надходять в особистих повідомленнях та соцмережах. Також Інна Ящук зазначила, що подала заяви до міського відділу поліції та кіберполіції.

— Сьогодні хочу поділитися своїм обуренням. Брудні технології опонентів та хейтерів не знають меж! Протягом усього передвиборного шляху я зіштовхуюся з несамовитими атаками ботів, тоннами бруду та підлими наклепами. Дійшло навіть до погроз: погрожують моєму життю та життю моєї родини! — йдеться у публікації на сторінці Інни Ящук у Facebook.

У коментарях Інну Ящук запитали, чи може вона оприлюднити скріншоти листувань та адреси профілів, з яких погрожують. Вона відповіла, що не може публікувати докази, оскільки це конфіденційна інформація.

Відео дня

Ми звернулися до Хмельницького міського відділу поліції, аби дізнатися деталі щодо цієї ситуації. Старший інспектор сектору моніторингу Людмила Берестовська розповіла таке:

— 12 жовтня на лінію «102» звернувся один із кандидатів на посаду міського голови та повідомив, що надходять погрози. Працівники Хмельницького відділу поліції відібрали заяву, яка вже зареєстрована в журналі єдиного обліку. Зараз за цією заявою триває перевірка. Проваджень поки не відкривали.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (62)
  • Коля Якубовський

    Як
  • Тетяна Войцешук

    А її дії щодо телефонних дзвінків законні? Проводять агітацію по телефону, знають по імені до кого телефонують і мають номери телефонів виборців саме міста Хмельницького.  
    Запитали мене чи буду я голосувати за Інну Ящук, я сказала що такої не знаю і не хочу знати, тому що в нас вже є мер і він найкращий,  він в рейтингу найкращих мерів, нам заздрять всі жителі інших міст.
    Симчишин наш мер.
  • Юрій Гудок

    Це все брехня. Просто щоб привернути увагу до себе).  Мені також погрожують щоб я не подавав свою кандидатуру і не ішов на вибори тому не подав))))).
  • Михайло Заклецький

    У неї немає шансів виграти . Для чого їй погрожувати? Слуги народу - брехуни однозначно , скажуть що завгодно ради піару .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up