На майдані Незалежності пройшов мітинг проти тарифів на “комуналку” (ВІДЕО)

На майдані Незалежності пройшов мітинг проти тарифів на “комуналку” (ВІДЕО)
  • Організатори акції протесту - представники “Народного руху України” і бізнесмен Віктор Вікарчук.
  • Останній звинуватив міську раду в малій кількості мітингувальників.
  • Мовляв, напередодні “тарифного” майдану змінили рух тролейбусів.
  • Що відбувалося біля Будинку Рад, читайте і дивіться в нашому матеріалі.

Мітинги проти збільшення тарифів на “комуналку” вже “прокотилася” по всій Україні. Відбулися такі і на Хмельниччині. Зокрема, в Кам’янці-Подільському. 

Проти “драконівських” тарифів вже виступали на майдані Незалежності в Хмельницькому 13 січня. Організатором став власник “СВ” Віктор Вікарчук. До акції долучилися працівники його оздоровчо-розважального комплексу.

Сьогодні, 24 січня, біля Будинку Рад знову зібралися мітингувальники. Про захід анонсував Віктор Вікарчук на своїй сторінці у Facebook. Акція мала початися о 12 годині. У цей час на майдані Незалежності було близько 20 осіб. Згодом кількість хмельничан стала збільшуватися. Близько 12:30 все почалося.

Відео дня

Проти тарифів на “комуналку” цього разу прийшли виступати не лише працівники “СВ”, а й представники “Народного руху України”. Загалом зібралися десятки хмельничани. Організатори мітингу кількістю були не задоволені. А Віктор Вікарчук сказав, що добратися містянам на майдан Незалежності завадила міська рада. Адже напередодні з’явилася інформація про омолодження дерев і зміни курсування деяких тролейбусів. Це, на думку, власника “СВ” стало причиною неявки багатьох бажаючих долучитися до “тарифного” майдану. 

Крім бізнесмена Вікарчука, біля мікрофона виступали представники “Народного руху України” й громадської спілки “Конгрес громадських об’єднань України”. Метою протесту стало затвердити вимоги хмельничан і передати їх до Верховної Ради України. Зміст звернення є таким:

Громадський активіст Андрій Попик під час мітингу запитав представників “Народного руху України” чому вони виступають разом із “сепаратистом” Віктором Вікарчуком. Той вважає його “сєпаром” через публічні заяви власника “СВ” щодо не легітимності місцевих органів самоврядування і України, як держави. Про те, як хмельницький бізнесмен хотів ліквідувати міську раду, ми писали раніше. В результаті - відбулася словесна сутичка між активістом і організаторами акції протесту. 

Наприкінці мітингу, організатори заявили, що будуть збиратися щонеділі, о 12 годині, на майдані Незалежності. Триватиме це до тих пір, доки їхні вимоги не будуть виконані. 

Як все було, дивіться в нашій прямій трансляції, яку журналіст vsim.ua вів з місця події. 

 

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Volodymyr Kovalyk

    проблема в тому ,що  більшість людей є байдужими до свого життя, і змирились з статусом раба в нашій країні
  • Igor Chyniuk

    Проблема в том, что эти митинги ничего не решат, если Украина не прекратит сотрудничество с МВФ, который собственно и ставит такие условия, когда закапывает Украину в очередные долги по многочисленным просьбам нашего же населения, пользуясь его неосведомленностью во многих вопросах.

    Читач44 reply Igor Chyniuk

    предлагаю смириться

    Читач44 reply Читач44

    с тарифами
  • Антон Журавлёв

    И вы думаете что-то изменится? До жопы такие митинги, нужно майдан как в  14 году , или сейчас не плотят?

    Олег Супрунюк reply Антон Журавлёв

    Антон Журавлёв Все, что не санкционировано американским посольством - считается недействительным. Любой другой майдан - это сепаратизм, рука Кремля и пятка ФСБ. Не нравятся тарифы? Ты внутренний террорист!
  • Читач87

    Если"сепар" за снижение тарифов для на селения тогда я с ним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up