Новий склад виконкому Хмельницької міськради (СПИСОК)

Новий склад виконкому Хмельницької міськради (СПИСОК)
Фото з архіву редакції
  • У виконком сьогодні, 8 грудня, призначили 18 людей.

  • Ще одного члена мають призначити через 100 днів.

У Хмельницькому пройшло друге пленарне засідання першої сесії нового скликання міської ради. Депутати зібралися сьогодні, 8 грудня. Цього разу прийняли ряд кадрових рішень, зокрема, звільнили останнього заступника міського голови Андрія Бондаренка, обрали секретаря ради, яким став Віталій Діденко, а також призначили Симчишину чотирьох нових заступників.

Крім того, визначилися зі складом виконавчого комітету. Туди має увійти 19 людей, з яких 18 призначили сьогодні. Частина членів виконавчого комітету потрапляють туди автоматично. Йдеться про міського голову, його заступників, секретаря міської ради, керуючого справами виконкому та старост громади. Це передбачено законом України «Про місцеве самоврядування».

Отож, повний перелік членів виконавчого комітету є таким:

Відео дня

Міський голова Олександр Симчишин у коментарі журналістам розповів, що ще одного члена виконкому на вільне місце призначать за 100 днів:

— Одне вакантне місце залишили, тому я дуже сподіваюся, що після того, як пройде 100 днів, ми зможемо отримати ще одну пропозицію від політичних сил стосовно включення того чи іншого кандидата, — зазначив міський голова.

Також він сказав, що новий виконком розпочне роботу цього четверга, тобто 10 грудня.

Законом передбачений перелік того, чим займається виконавчий комітет ради:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up