Що відомо про нових голів хмельницьких РДА, яких призначив Зеленський

Що відомо про нових голів хмельницьких РДА, яких призначив Зеленський
  • Ми зібрали інформацію про людей, який призначили керівниками райдержадміністрацій вчора, 20 лютого.

  • Серед них є прокурор, фермер, адвокати та держслужбовці з багаторічним стажем.

Володимир Зеленський призначив більшість голів районних державних адміністрацій Хмельниччини. Вчора, 20 лютого, посади отримали 15 хмельничан. Раніше на посаду голови Чемеровецької РДА призначили Юлію Андрущенко. Без очільників зараз залишаються 4 райдержадміністрації — у Білогірському, Новоушицькому, Хмельницькому та Шепетівському районах. Ми зібрали всю доступну інформацію про призначених на посади.

Василь Гуменюк

Ярмолинецька РДА. Василь Гуменюк минулого року балотувався у Верховну Раду від «Слуги народу» на 192 окрузі. Але депутатом стати не зміг, адже його обійшов Олександр Герега. Народився Василь Гуменюк 18 травня 1989 року у Ярмолинцях. Має вищу освіту. До призначення працював директором комунального закладу «Центр культури та дозвілля». За даними сайту ЦВК, на місцевих виборах 2015 року Василь Гуменюк балотувався від партії «За конкретні справи» до Ярмолинецької райради.

 

Відео дня
Надія Вікарська

Старосинявська РДА. Надія Вікарська була заступницею голови Старосинявської РДА. Народилася 13 березня 1964 року у Дунаєвецькому районі. Має вищу освіту за фахом «Фінанси і кредит». Має стаж державної служби понад 34 роки. Весь цей час обіймала посади у різних відомствах Старосинявського району. 2015 року балотувалася до Старосинявської районної ради від «Народної партії».

 

 

Олена Ковцун

Теофіпольська РДА. Олена Ковцун до призначення керувала апаратом Теофіпольської райдержадміністрації. Народилася 5 червня 1971 року у Білогірському районі. Здобула вищу освіту за спеціальностями «Облік і аудит» та «Державне управління». На державній службі з липня 2012 року.

Старокостянтинівська РДА. Альона Пасічник на виборах до парламенту була уповноваженою «Слуги народу» на 191 окрузі. У цей час працювала начальником відділу у страховій компанії «Оранта».

Полонська РДА. Анатолій Мороз працював старшим слідчим з особливо важливих справ у Генеральній прокуратурі. Згідно з його декларацією, 2018 року на цій посаді він заробив 657 647 гривень. Крім того, протягом року він отримав 162 932 гривні пенсії, а також інші виплати та подарунки на суму 9390 гривень.

Олександр Мельник

Славутська РДА. Олександр Мельник до призначення працював першим заступником голови Славутської РДА. Народився 16 червня 1981 року у Старій Синяві. Має вищу освіту за спеціальностями «Право» та «Фінанси». На посадах державної служби працює від грудня 2003 року.

Летичівська РДА. Раїса Кабанова народилася 14 травня 1965 року. 2015 року на місцевих виборах балотувалася до Летичівської районної ради від партії «Блок Петра Порошенка „Солідарність“». На той час працювала заступником начальника Об’єднаної державної податкової інспекції — начальником Летичівського району.

Красилівська РДА. Василь Кравчук народився 16 червня 1961 року в Красилівському районі. Має вищу освіту. 2014 року балотувався до Верховної Ради як самовисуванець. 2015 року балотувався до Красилівської районної ради від «Блоку Петра Порошенка „Солідарність“».

Кам’янець-Подільська РДА. Анатолій Бернашевський є директором приватного підприємства «Дворянські ковбаси», що у Кам’янці-Подільському. До 2010 року мав статус фізичної особи — підприємця, основним видом діяльності якого була роздрібна торгівля. Такі дані є у сервісі YouControl.

Ізяславська РДА. Іван Федорчук народився 25 січня 1979 року. Має вищу освіту. 2015 року був членом партії «ВО „Свобода“» та балотувався від цієї партії Хмельницької обласної ради. Зараз керує фермерським господарством «Віста-Ф», ТОВ «Камчатка» та ТОВ «Сільськогосподарське підприємство „Агрос-Віста“». Такі дані є у сервісі YouControl.

Дунаєвецька РДА. Ярослава Купчика 2015 року обрали депутатом Дунаєвецької міської ради від партії «Українське об’єднання патріотів — Укроп». Народився Ярослав Купчик 13 лютого 1988 року. Має вищу освіту.

Деражнянська РДА. Олександр Щербань під час президентських виборів був спостерігачем у Хмельницькій області від Володимира Зеленського. Від 2015 року є керівником громадської організації «Сила змін». Такі дані є у сервісі YouControl. За даними сайту «Реєстр адвокатів України, Олександр Щербань є адвокатом в адвокатському бюро «Терлича».

Городоцька РДА. Жанна Кордас була уповноваженою особою «Слуги народу» в Хмельницькій області під час парламентських виборів 2019 року. Також була помічником чинного нардепа від «Слуги народу» Володимира Ватраса. За даними сайту «Юристи», Жанна Кордас працює адвокатом у Хмельницькому.

Волочиська РДА. Юрій Марущин до призначення обіймав посаду начальника управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури Волочиської райдержадміністрації. Навчався на факультеті управління та економіки ХУУПу. Був помічником Ігоря Добжанського, коли той був депутатом Хмельницької обласної ради (2010—2015 роки).

Володимир Лужняк

Віньковецька РДА. Володимир Лужняк був першим заступником голови Віньковецької райдержадміністрації. Народився 27 березня 1983 року у Віньківцях. Має дві вищих освіти, зокрема навчався в ХУУПі. На посадах державної служби з лютого 2003 року.

 

 

 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сіма

    Дівчата і жінки Ярмолинецької РДА та Ярмолинецького району, ховайте "очі дівочі", бо до вас у район йде головою дуже ласий до "очей дівочих" комік із "Ліги сміху".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up