Зеленський призначив нових голів РДА на Хмельниччині (СПИСОК)

Зеленський призначив нових голів РДА на Хмельниччині (СПИСОК)
  • Нових очільників отримали РДА 15 районів.

  • Раніше голову призначили у Чемеровецькому районі.

На Хмельниччині з’явилися 15 нових голів районних державних адміністрацій. Їх призначив на посади Президент України Володимир Зеленський. Сьогодні, 20 лютого, розпорядження про призначення з’явилися на сайті офісу. Перелік районів та призначених голів РДА:

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що 18 лютого головою Чемеровецької РДА призначили Юлію Андрущенко. Таким чином без голів залишаються 4 райдержадміністрації.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сіма

    Нічого не змінилось на краще. А я казав людям, що серіал це не справжнє життя. Та й у тому серіалі не все робилось для людей, розвитку країни. Просив, щоб обрали Тимошенко. Не послухали, то тіштесь.На наступних виборах зможете виправити свою помилку, обравши Тимошенко.

    Віталій Малий reply Сіма

    Давайте агітацію робити перед виборами а не скиглити 5 років... набридло

    Сіма reply Віталій Малий

    А це не агітація. Це нагадування виборцям про відсутність у них мізків.

    Віталій Малий reply Сіма

    Нічого не змінилось на краще. А я казав людям, що серіал це не справжнє життя. Та й у тому серіалі не все робилось для людей, розвитку країни. Просив, щоб обрали Олега Винника. Не послухали, то тіштесь.На наступних виборах зможете виправити свою помилку, обравши Саакашвілі...

    Віталій Малий reply Сіма

    Нічого не змінилось на краще. А я казав людям, що серіал це не справжнє життя. Та й у тому серіалі не все робилось для людей, розвитку країни. Просив, щоб обрали Порошенко. Не послухали, то тіштесь.На наступних виборах зможете виправити свою помилку, обравши Порошенко.
  • Валентина Стецькова

    А слуги народу чим кращі?
  • Stepan Rabchenyuk

    Призначення порохоботів. Ура ...так тримати.
  • Sidorcuk Masa

    Больше всего он порадовал, когда ЛЬГОТНИКАМ за коммунальные отныне тоже платить Просто деньги им скидывают на Проплаты на карточку Монетеризация льгот

    Вот уж они удивились, сколько простые люди платят за комуналку, а их , льготников, государство любит, лелеет))) Раньше они етого неценили, все больше и больше урвать хотели, все им было мало!!!!

    Віталій Малий reply Sidorcuk Masa

    Велика кількість псевдопільговиків, псевдо чорнобильців і інвалідів, знижуюють можливості держави допомогти дійсно каліці яка не може заробити на проживання чи лікування

    Сіма reply Віталій Малий

    Якщо держава дає цим шахраям існувати, то вони цим і користуються. Якби держава витягнула нормального такого батога і всім цим обнаглівшим корумпованим скотинякам (і псевдопільговикам, і чиновникам, які за хабар дали їм таку можливість, і іншим псевдо і т.д.) дала б добряче по хребту, як це роблять у європі та інших розвинутих країнах, то Україна була б першою з початку серед розвинутих країн світу. Але це все фантазії, які можуть бути реалізовані для лохів у серіалах, наприклад, "Слуга народу"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up