ЦВК зареєструвало “конкретних” кандидатів-мільйонерів від Хмельниччини

ЦВК зареєструвало “конкретних” кандидатів-мільйонерів від Хмельниччини
Фото Depo.ua
  • З’явилися нові кандидати на місце у Верховній Раді від нашої області.
  • Ними стали представники партії “за конкретні справи” Герега і Лозовий.
  • Обоє в декларація вказали більше мільйона гривень статків

Список офіційно зареєстрованих кандидатів в народні депутати по округах від Хмельницької області продовжує розширюватися. Черговими стали представники партії “За конкретні справи” Олександр Герега і Вадим Лозовий. Відповідне рішення вже оприлюднило ЦВК.

Результат пошуку зображень за запитом "герега лозовий"
Олександр Герега. AgroNews.ua

Олександр Герега родом із Городка Хмельницької області. Він є співвласником торгових мереж “Епіцентр К”, “Нова лінія”, та ряду інших фірм. Також він є діючим депутатом Верховної Ради. І обрався туди не вперше. Потрапивши від рідного 192-го округу в депутатське крісло, став членом фракції “Партії регіонів”. Вдруге був обраний до парламенту у 2014 році.

Олександр Герега є чи не найбагатшим жителем Хмельниччини. Він задекларував мільйонні доходи, збереження й багато іншого.

Відео дня
Результат пошуку зображень за запитом "лозовий вадим"
Вадим Лозовий. 

Біднішим від свого однопартійця, та все ж мільйонером є інший кандидат - Вадим Лозовий. Він спробує потрапити до парламенту по 189-му окрузі. Із Герегою вже екс-керівника Хмельницької ОДА пов’язує не лише “конкретна” партія. Раніше Вадим Лозовий працював директором трьох різних гіпермаркетів “Епіцентр К” і був керуючим справами мережі. Депутатство для нього може стати не новинкою. Щоправда, іншого рівня. Раніше він обирався до Хмельницької обласної ради від тієї ж партії.

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєстрували чотирьох кандидатів в нардепи від Хмельниччини. Ними вже офіційно стали Володимир Мельниченко, Сергій Мельник, Антоніна Бойко і Олег Дубовик. Самі вибори заплановані на 21 липня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Галина

    В очах кандидатів - глибокий интелект. Нова ВР явно буде суперовою!
  • Тетяна Чернова

    Герега - депутат 8 скликання ВР. Які законопроекти він підготував? Адже парламент законодавчий орган. Як він голосував за медичну, пенсійну реформи? Треба вибирати самих освічених і порядних в парламент. А розбудовою міста хай займається мерія.
  • Игорь Шулаков

    Куда же эти " бабки " им лезут....не понимаю...
  • Наталя Данилюк

    та вони круті! Лозовий з Герегою то суперккоманда, вони за рік зробили більше за всіх цих папєрєдніков
    за один тільки рік! А що можна за більше часу зробити!

    Наталія Чорна reply Наталя Данилюк

    Наталя Данилюк Вони це зробили з наших грошей, мізерних зарплат, з пенсій недоплачених пенсіонерам, ці старі олігархи доводять нас до злиднів і бідності!

    валентина reply Наталія Чорна

    Пенсий недоплачивают пенсионерам , бо управление праци вместо того чтобы проверять нелегалов на работах и неоформленых нихрена не делает Вот только посмотрите сколько на сто , на сто зарабатывают , 35-75 тыс грн в мес , а упрр праци непроверяет , а там все нелегально , не оформлены Вот вам и пенсии и податки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up