З’явилися ще два кандидати в нардепи від Хмельниччини

З’явилися ще два кандидати в нардепи від Хмельниччини
Антоніна Бойко - крайня праворуч. Фото Хмельницької ОДА,
  • ЦВК офіційно зареєструвала ще двох кандидатів.
  • Один - екс-мер Хмельницького 54-річний Сергій Мельник.
  • Стати нардепом також захотіла 31-річна керівниця обласного ДАБІ Антоніна Бойко.

Парламентські вибори в Україні заплановані на 21 липня. До дня, коли українці вже втретє в цьому році підуть на дільниці, залишається все менше часу. Поки більшість кандидатів в нардепи лише заявили про своє бажання балотуватися. А от зареєстрованих офіційно в Центральній виборчій комісії поки є мало. Зокрема по Хмельницькій області таких є три.

Першим був Олег Дубовик - адвокат з Летичева, про якого ми вже писали. І в нього вже офіційно з’явився перший конкурент. А точніше - конкурентка. По 191 окрузі спробує пройти до Верховної Ради 31-річна Антоніна Бойко, яка йде самовисуванцем.Родом жінка із Солобковець Ярмолинецького району. Вона є депутаткою Деражнянської районної ради (обралася від партії Олександра Гереги "За конкретні справи") і керівницею Державної архітектурно-будівельної інспекції. ЦВК повідомляє, що вона проживає у Хмельницькому.

Відео дня

Перший кандидатом саме від обласного центру став колишній мер Хмельницького Сергій Мельник. 54-річний чоловік також є самовисуванцем. Він буде боротися за місце в парламенті від 187 округу. Нагадаємо, що він є діючим нардепом. Як вказано на сайті ЦВК, він родом із Моломолинців, а проживає у Хмельницькому.

Конкурентом Сергія Мельника може стати “свободівець” Віталій Діденко. Його кандидатуру теж по 187 окрузі відправили від “команди Симчишина”. Та поки офіційно він не зареєстрований кандидатом.

Нагадаємо, що свою команду сьогодні, 11 червня. у Хмельницькому планує представити лідер новоствореної партії “Голос” Святослав Вакарчук. Його виступ, як політика і як співака разом із гуртом “Океан Ельзи” має розпочатися на майдані Незалежності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Свідомий

    Барига-мельник кришує бандюків які віджимають у мешканців м.Хмельницького нерухоме майно! І хватає наглості у цього свинарчука лізти у ВР. Але люди у нас свідомі та думаючі отже у цієї нечесті немає жодного шансу 21 липня.
  • Вован

    Бойко "чесно" заробила гроші. Незаконне будівництво по Тернопільській, 34А так і ведеться. Тут дуже "допомогла" людям, ще допоможе з Верховної ради.
  • Надія

    Очільниця ДАБІ у Хмельницькій області- Бойко місяцями не проводить перевірки за зверненням громадян, то чії інтереси вона буде представляти у ВР, якщо пройде? Точно не простих  громадян !!!!  Ви, люди, сто разів подумайте, чи варто голосувати за таку людину! Дуже не приємні враження після спілкування з нею.
  • Любов

    Очільниця обласної ДАБІ не краще за Мельника і Бойко. Тоже дреться до корита.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up