Як хмельничани голосували за кандидатів-мажоритарників (КАРТА ДІЛЬНИЦЬ)

Як хмельничани голосували за кандидатів-мажоритарників (КАРТА ДІЛЬНИЦЬ)
Микола Стефанчук, Оксана Бочкарьова та Віталій Діденко
  • Ми проаналізували попередні результати виборів на дільницях Хмельницького.

  • Переглядайте нашу карту та дізнавайтеся, як голосували на кожній із них.

На Хмельниччині триває процес підрахунку голосів. Хоч до завершення ще треба чекати, однак уже відомі результати голосування на дільницях Хмельницького. Ми вирішили дізнатися, яких мажоритарників підтримували хмельничани. Для цього створили карту та нанесли на неї відмітки дільниць з позначками переможців на кожній із них.

До 187 округу належить більша частина Хмельницького. На більшості дільниць лідирує кандидат від «Слуги народу» Микола Стефанчук, як і загалом по округу. Його найближчий конкурент, «свободівець» Віталій Діденко, має перевагу на 10 дільницях. Ще на двох лідирує самовисуванець Анатолій Собко. Ще на п’ятьох дільницях немає однозначного лідера, адже два чи більше кандидатів отримали однакову кількість голосів.

Північна частина Хмельницького належить до 188 округу. До нього також належать Хмельницький та Волочиський райони. Загалом тут впевнено лідирує самовисуванець Сергій Лабазюк. Однак на всіх дільницях у межах міста хмельничани найбільше підтримували кандидатку від «Слуги народу» Оксану Бочкарьова. Вона «взяла» всі без виключення дільниці.

Відео дня

Кольори на карті мають такі значення:

  • зелений — Микола Стефанчук

  • рожевий — Оксана Бочкарьова

  • жовтий — Віталій Діденко

  • фіолетовий — Анатолій Собко

  • сірий — немає однозначного лідера

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Віталій Малий

    Лабазюк голосував за розгін майдану, як так?

    Dimm Midd reply Віталій Малий

    У відношенні Бочкарьової кримінальне провадження відкрите ... Ось такий виборець пішов. Лайно з телевізора їсть та посміхається.

    Олександр Симчишин reply Віталій Малий

    А вот так. Правильно голосував. Тому і обирають люди. Якби не майдани, організовані свободівцями і підтримані потім Порошенко, то люди б не жили у таких злиднях останні 5 років
  • Sergiy Sokolovskiy

    Де Слуга народу - Копанчук Олена - Округ 189? Показуйте пнреможців, а не лузерів!;)
  • Ірина Марущак

    Главная эмоция этих дней, как и в 2014-м на Донбассе, - это то мерзкое чувство, когда за тебя все решает быдло, жрущее с телевизионной помойки. Когда ты абсолютно точно понимаешь, чем это все закончится, потому что ты это уже проходил в Луганске, а им все равно - лишь бы не Порошенко, лишь бы не Украина…

    Ты ставишь на Зеленского так, как раньше ставил на Саакашвилли, потому что все это время тебе втирали “зраду”. Да не просто “зраду”, а такую, что аж глаза режет. Знаешь что такое эта твоя вера в “зраду”? Это вера в распятых мальчиков, фашистскую хунту, укронацистов и прочую антиукраинскую ахинею. Все это классические приемы пропаганды, которые действуют на эмоции и отключают логику. Не замечать этого, значит расписаться в отсутствии критического мышления и поставить себя на один уровень с донбасским и российским люмпеном, который с удовольствием пожирает пропагандистские телевизионные помои.

    А сам Зеленский так ничего и не понял! Он воюет не с Порошенко и мифическими “порохоботами”, он воюет с активной, взрослой и патриотичной частью украинского общества. И он так или иначе проиграет. Его инфантильные диванные хомячки, отдав ему голос останутся сидеть в своих норках, а проактивная часть общества снова закатает рукава. Мы будем действовать, контролируя каждый его шаг, каждую оговорку, каждый факап, каждое появление на публике под кайфом и т.д. и т.п.

    Мы нагнули завгара, нагнем и скомороха! Запомните это видео! Слава Украине!

    Олександр Симчишин reply Ірина Марущак

    Так багато написано і нічого не зрозуміло. Ти за Порошенком плачеш чи що?

    Мастер Автополив reply Олександр Симчишин

    Ага, рыдает. Хочет все заработки за коммуналку отдавать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up