Яких кандидатів від Хмельниччини підтримаєте на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Яких кандидатів від Хмельниччини підтримаєте на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)
Радіо Свобода
  • Мешканці області обиратимуть до Верховної Ради п’ятьох депутатів-мажоритарників.

  • Обирати доведеться з-поміж 77 людей.

  • Кого підтримаєте ви?

За три тижні, 21 липня, українці обиратимуть новий парламент. Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів від одномандатних виборчих округів. До участі у виборах допустили 3 165 людей від округів всієї України. У день голосування українці отримуватимуть по два бюлетені. В одному з них будуть партії, в іншому — кандидати від відповідного округу. Місто Хмельницький належить до 187 та 188 округів. Останній крім міста включає Хмельницький та Волочиський райони. Також у Хмельницькій області є п’ять округів, які не включають обласний центр:

  • 189-й включає місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони

  • 190-й включає міста Славута та Шепетівка, Полонський, Славутський та Шепетівський райони

    Відео дня
    /li>
  • 191-й  включає місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський та Старосинявський райони

  • 192-й включає Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький та Ярмолинецький райони

  • 193-й включає місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони

Ми вирішили дізнатися, яких кандидатів від своїх округів підтримують мешканці Хмельниччини. Для цього створили опитування. До них внесли перелік зареєстрованих кандидатів. Вони у розташовані в алфавітному порядку за прізвищем. Після імен кандидатів вказані назви політичних сил, якщо вони балотуються від певної партії. Після переліку імен є варіанти «Не визначився», «Зіпсую бюлетень» та «Не голосуватиму». Обирайте свій округ, голосуйте та діліться матеріалом з друзями. Голосування є повністю анонімним.

 
 
 
 
 

Раніше ми вже запитували хмельничан, яку політичну партію вони підтримають та за яких кандидатів від Хмельницького проголосують:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • паоьь

    укенон
  • Pavel Kondrashov

    А может ну их всех на ...? С ними все хуже и хуже. И выделять на них 700 млн с бюджета нет смысла.
  • Сашко Беруля

    Шарий рулит!
  • Тетяна Петровп

    А де подівся той комент що я написала, видаляєте? То навіщо цей пост?

    Тетяна Петровп reply Тетяна Петровп

    Юрій Хамрик я пишу про свій коментар, ви тут до чого?

    Юрій Хамрик reply Тетяна Петровп

    Тетяна Петровп,  якщо це до мене, то вибачте, я нічого не удаляв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up